Winkelwagen (0)

Scheidsrechter geslaagd!

Hugo, arbitrage Dalto

Vanuit de kweekvijver van Dalto A4 begon in seizoen 2013-2014 ook Hugo van Leeuwen met fluiten. Op 5 oktober 2013 mocht ik hem voor het eerst “echt” begeleiden bij Dalto D3 – De Corvers D1. Je zag het al gelijk: dit was echt Hugo zijn ‘ding’. Scheidsrechter zijn voelde voor hem als een uitdaging om zich er verder in te ontwikkelen. En dat deed Hugo. In de loop van 2014 haalde hij zijn theorie, toen nog de Basisopleiding B en vervolgens zijn diploma KNKV Jeugdscheidsrechter BCD.

In seizoen 2016-2017 wilde hij de volgende stap gaan zetten, naar KNKV-scheidsrechter. Op 7 januari 2017 floot hij zijn eerste examenwedstrijd van vier: MIA A1 – OVVO A1. Nog drie te gaan en hij zou er zijn. Maar helaas, op een vrijdagavondtraining liep hij een forse enkelblessure op. Dat betekende een aantal maanden revalideren.

Toen wij als Dalto bij het begin van het seizoen 2017-2018 de kans kregen in Driebergen de pilot van de nieuwe KNKV-scheidsrechtersopleiding te faciliteren, mochten wij vier kandidaten opgeven. Na Patrick was Hugo de tweede van de vier die mee wilde gaan doen. Afgelopen zaterdag was het dan ook voor hem zo ver, hij mocht als tweede examen doen. In de wedstrijd TZ A1 -KVA A2 liet hij aan zijn examinator zien wat voor een scheidsrechter hij inmiddels was geworden.

Dalto mag zich gelukkig prijzen met al weer een KNKV-scheidsrechter erbij!

Hugo, “top man”!

Namens de Arbitragecommissie

Ron

[av_gallery ids=’27396,27397,27399′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes