Winkelwagen (0)

Scheidsrechter geslaagd!

Jan Rodenburg geslaagd!

[av_hr class=’invisible’ height=’3′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

En daar is nummer vier van dit seizoen: onze Jan, wie kent hem niet. Op 14 november 2015 mocht ik hem voor het eerst “echt” begeleiden bij Dalto C5 – MIA C3. Daarbij bleek dat Jan het fluiten best leuk vond, al deed hij dat soms wat op zijn eigen onnavolgbare wijze. Maar ook was daar al de clubman, die het belangrijk vond wat voor Dalto te betekenen. Op 11 mei 2015 haalde Jan zijn Basisopleiding B, de veel zwaardere voorganger van het Spelregelbewijs en ontwikkelde zich daarna rustig door. Op 15 april 2017 haalde hij in de wedstrijd Dalto B4 – Viking B1 zijn diploma Jeugdscheidsrechter BCD.

In seizoen 2017-2018 wilde hij de volgende stap gaan zetten, naar KNKV-scheidsrechter.

Toen wij als Dalto bij het begin van het seizoen 2017-2018 de kans kregen in Driebergen de pilot van de nieuwe KNKV-scheidsrechtersopleiding te faciliteren, mochten wij vier kandidaten opgeven. Na Patrick, Hugo en Chiara was Jan de laatste van de vier die mee wilde gaan doen.

Uiteraard deed Jan ook dat op zijn eigen manier, genietend en in eigen tempo.

Afgelopen zaterdag kon hij in de wedstrijd Koveni 2 – SKF 6 zijn examinator overtuigen en heeft Dalto er weer een KNKV-scheidsrechter bij.

Dalto mag zich gelukkig prijzen met deze clubman!

Jan, van harte gefeliciteerd!

Namens de Arbitragecommissie

Ron

Jan Rodenburg geslaagd!

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes