Schoolkorfbaltoernooi 2016

Het 49e Schoolkorfbaltoernooi zit er weer op! Op naar het 50e!

Het korfbaltoernooi van 2016 zit er weer op. Een foto-impressie staat inmiddels op de site en via deze link kun je een leuk verslag (geschreven door Marco van den Berge) van de middag lezen. Dit verslag staat online op de site van De Nieuwsbode en verschijnt binnenkort in de plaatselijke kranten.

We kijken terug op een geweldig toernooi. Het weer zat mee, er werd fanatiek en sportief gestreden om de felbegeerde bekers en de sfeer was warm en gemoedelijk.

Dat bereik je niet zomaar. Daar zijn veel vrijwilligers voor nodig. Het uitleggen van de velden, het fluiten van alle wedstrijden, het begeleiden van de spelletjes, het bijhouden van de standen, het omroepen van de wedstrijden, het verkopen van heerlijke ijsjes, noem het maar op.

Aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet een oprecht DANK JE WEL!

Natuurlijk komen we als schoolkorfbalcommissie volgend jaar weer in actie. En denk je er al langer over om een afgebakende klus als vrijwilliger bij Dalto op te pakken of zwaait je jongste dit jaar af op de basisschool en kun je de sfeer niet missen? Meld je dan  via schoolkorfbal@dalto.nl. We komen graag in contact met een aantal mensen die op de avond voorafgaand aan het toernooi en/of op de dag zelf willen helpen (opbouw/wedstrijdsecretariaat).

Namens de schoolkorfbalcommissie
Heidi Kortleve


De wedstrijden (deel 1)

De wedstrijden (deel 2)

De finales

De prijsuitreiking

Groep 3 en 4

Bijna alle winnaars

Wil je een gratis foto in het originele formaat, mail dan naar webteam@dalto.nl.