Winkelwagen (0)

0 likes

Staf selectie 2023|2024+ compleet: Leen Willems geassisteerd door Maurice Lindenaar

20230203 Presentatie Staf Dalto Selectie
Vlnr: Maurice Lindenaar, Leen Willems, Jesper Oele en David Fokker

[av_hr class=’invisible’ height=’6′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat David Fokker de rol van assistent-coach gaat vervullen in de nieuw te formeren staf rondom Jesper Oele, zijn de posities bij het tweede team nu ook ingevuld. Leen Willems zal geassisteerd worden door Maurice Lindenaar.

Willems (32) die zelf de hele jeugdopleiding van Dalto heeft doorlopen en de afgelopen jaren zich met name is gaan focussen op het trainersvak, zal met ingang van komend seizoen de trainer zijn bij het tweede team. Willems over zijn aanstelling: β€œDe selectie heeft veel potentie, is een hechte eenheid en daarnaast ook nog eens een hele leuke groep. Om uit deze groep zoveel als mogelijk te halen is mijn doel”.

Daar waar Willems een bekende naam is bij Dalto, haalt Dalto met Maurice Lindenaar een getalenteerde en gepassioneerde trainer op bij KV Nova uit de Bilt. Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd heeft Lindenaar al de nodige ervaring bij Odik, Mia en zijn huidige club Nova in zijn woonplaats De Bilt.

Lindenaar (31) over zijn overstap naar Dalto: β€œIk ben direct in een warm bad beland, al tijdens de eerste ontmoetingen met de club. Dit gevoel en de directe klik met de andere leden van de staf, onder andere op korfbalvisie, speelwijze en de rol van het individu binnen een team, hebben me doen besluiten om voor Dalto te kiezen. Ik sta te popelen om mijn bijdrage te leveren aan de ambities van de club en de ontwikkeling van spelers.

Met het aanstellen van Jesper Oele als hoofdtrainer, David Fokker als assistent-coach, Leen Willems als trainer van het 2e en Maurice Lindenaar als assistent is de staf van Dalto op volle sterkte voor het seizoen 2023/2024 en verder.

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes