Winkelwagen (0)

3 likes

Terug- en vooruitblik S-team

Het zaalseizoen zit erop en de veldcompetitie staat op het punt van beginnen. Tijd voor een korte terug- en vooruitblik.

Terugblik
We floten thuis in Hoenderdaal maar liefst 106 wedstrijden en dat met een groepje van slechts vijftien scheidsrechters. Daarnaast hadden we ook juytafels bij zeven Dalto-teams, wat goed was voor nog eens meer dan vijftig wedstrijden waarbij een juryvoorzitter, schotklokker en tijdwaarnemer aanwezig moesten zijn. En dan hebben we de scheidsrechters, beoordelaars en juryvoorzitters die buiten Dalto actief zijn geweest nog niets een meegerekend. Kortom, het S-team van Dalto heeft weer een knappe prestatie neergezet in de zaal. Dank daarvoor!

Vooruitblik
En nu dan het veld weer op! Er worden veel wedstrijden tegelijk gespeeld en veel (senioren)teams spelen ook vroeger op de dag, dat zorgt voor een grote uitdaging bij het indelen van de scheidsrechters. Vooralsnog krijgen we het met de flexibele inzet van het S-team rond, maar we zijn hard op zoek naar versterking. We zoeken in ieder geval vier nieuwe jeugdscheidsrechters die het S-team willen komen versterken. Iets voor jou of wil je er meer over weten? Laat dan hieronder jouw contactgegevens achter en dan nemen we snel contact met je op.

Vraag ook eens een van onze jonge actieve jeugdscheidsrechters Fjodor, Matthijn, Daniël, Bram en Renske. Zij staan wekelijks op het veld om de wedstrijdjes van onze jongste jeugd te begeleiden bij de F- en E-jeugd en kunnen je er alles over vertellen!

Tot op het veld!

Namens de Arbitragecommissie

Robin Meerman

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes