Winkelwagen (0)

0 likes

The day after

23 wedstrijden hebben we er op zitten dit seizoen. Uiteindelijk nèt niet het zo begeerde plekje in de Korfbal League 1 behaald. Of het verdiend is? Geen idee. Sport draait ook altijd om geluk en zeker in de laatste wedstrijden viel het kwartje net steeds de kant van onze tegenstander op. Gisteren hadden we echt een flinke kater, maar bij het zien van de beelden van de wedstrijd, maakte dat direct plaats voor trots!

Dit jaar hebben we ervoor gezorgd dat die ene club, uit het dorp dat vooral bekend is vanwege zijn treinstation of de KLPD, landelijk op de kaart is gezet. Dalto is niet alleen maar de selectie. Dalto wordt gemaakt door alle vrijwilligers, (jeugd)spelers, sponsoren, trainers en coaches, livestreamcrew, kantinepersoneel en last but not least: de D-Side. Want waar het voor komend zaalseizoen nog onzeker is wie er doorgaan, stoppen of eventueel bijkomen, één ding is wel zeker: De D-Side lijkt alsmaar te groeien. Of het nou jonge aanwas is of juist oude garde die weer eens een kijkje komt nemen, als één geel zwart blok staan we altijd achter de selectie.

En voor de mensen die er gisteren niet bij waren: het terugkijken van de tweede helft is elke seconde waard. Elke steal, rebound en goal werd gevierd met de D-Side. Bij goals stonden we tot bijna aan de korf met de spelers te juichen van vreugde. Die passie en wisselwerking met de aanhang, dat telt voor mij het meest. En waar we ook staan op de ranglijst of in welke League we ook spelen, zolang dat door de coaches en spelers getoond wordt, de absolute trots om het geel en zwart te vertegenwoordigen, is voor ons  het seizoen komend jaar al weer geslaagd. Want Dalto is niet alleen jouw club of mijn club, Dalto is ONS cluppie, ook al staan we onderaan. 

Dalto, bedankt voor een fantastisch seizoen! Wij zijn super trots op jullie! 

D-Side 

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes