Winkelwagen (0)

Tien geslaagde KT2’ers!

Afgelopen maandagavond was de laatste bijeenkomst voor de KT2. De avond stond in het teken van een terugblik op de inzichten van het trainerschap en de acht korfbalacties, die in de KT3 verder aan bod komen. Docent Martijn gaf daar al een klein voorproefje van.

Laatste KT2-bijeenkomst

Aan het eind van de avond vond de diplomering plaats. Uiteindelijk hebben tien KT2’ers de eindstreep gehaald en ontvingen zij uit handen van Martijn hun welverdiende certificaat. Vanuit de vereniging hebben alle geslaagden als bedankje en stimulans een waardebon (gesponsord door Klaverblad Verzekeringen) ontvangen die ze naar eigen inzicht mogen besteden aan het training geven en coachen of aan een teamactiviteit.

Laatste KT2-bijeenkomst
Fenna Cavelaars ontbreekt op de foto.

Via deze weg willen we Martijn danken voor zijn inzet als docent voor de KT2! Alle cursisten wensen we veel succes met het vervolg van hun trainerscarrière!

Rick Memelink, Jolanda Zuijdendorp en Robin Meerman

[av_gallery ids=’55133,55132,55137,55135,55136,55134′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’6′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ custom_class=”]

Klaverblad Verzekeringen- Hoofdsponsor Dalto

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

2 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

3 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes