Winkelwagen (0)

Trainer-coaches: bedankt!

Het seizoen zit er nu echt op, de vakantie staat voor de deur. Een snelle rekeningsom levert op dat we als vereniging zo’n 2.300 trainingen en 900 wedstrijden achter de rug hebben. Best grote aantallen als je het zo bekijkt en dat allemaal georganiseerd en gefaciliteerd door vrijwilligers.

We willen via deze weg daarom onze trainer-coaches bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen! De meesten staan drie keer per week op het veld om onze (jeugd)spelers training te geven en te coachen. Een deel van hen heeft afgelopen seizoen daarnaast nog een KT2, KT3 of KT4 gevolgd om zich verder te ontwikkelen in het trainersvak. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet!

We zijn dan ook erg blij dat volgend seizoen alle teams voorzien zijn van in ieder geval één trainer-coach, zodat alle (jeugd)spelers weer een frisse start kunnen maken na de zomer.

Aan het eind van dit seizoen wilden we nog een klein bedankje regelen voor iedereen, maar door een leveringsprobleem is dat helaas niet gelukt. Volgend seizoen doen we zeker een nieuwe poging.

Voor nu: een heel fijne zomer en tot volgend seizoen!

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman

Namens Dalto bedankt!

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes