Winkelwagen (0)

0 likes

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Samenstelling Technische Commissie
Aan het eind van vorig seizoen hebben we tijdens ons laatste overleg afscheid genomen van Wesley Dinsbach en Edwin van Kooten Niekerk. Beiden waren jarenlang een bekend gezicht binnen de Technische Commissie en via deze weg willen we hen daarom nogmaals bedanken voor hun tijd en inzet die zij voor de vereniging hebben vrijgemaakt! Na de zomer hebben we Frederiek Zwanenburg-Croles en Margriet Donselaar binnen de Technische Commissie mogen verwelkomen. Zij worden samen het aanspreekpunt voor de D-jaarlaag.

Aanspreekpunten bekend
Met heel veel praktische vragen en/of opmerkingen kunnen spelers en ouders bij de trainer-coaches terecht. Als dat niet kan, dan is er voor elke jaarlaag een aanspreekpunt vanuit de Technische Commissie. Wie dat is, vinden jullie terug op de pagina van de Technische Commissie.

Trainersclinic en trainersopleidingen
Op woensdag 21 september zal Daniël van Münster namens het KNKV een clinic komen geven voor al onze beginnende trainers. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging of hebben die al ontvangen. Binnenkort hopen we ook te kunnen starten met nieuwe KT2-, KT3 en KT4-opleidingen.

Wijzigingen teamindelingen
Helaas hebben we na de zomervakantie moeten beslissen om Dalto 4 – als gevolg van een tekort aan spelers – uit de competitie te halen. Ook bij de A3/A4 is het nodige gedaan om twee teams te behouden. Uiteindelijk is dat gelukt, mede met behulp van een aantal spelers van Midlandia die bij de A3 aansluiten. Via deze weg heten wij hen van harte welkom!

Heb je nog vragen of wil je iets kwijt? Laat het ons vooral weten. We wensen iedereen een mooi seizoen en een sportieve, uitdagende en leuke competitie toe!

Namens de Technische Commissie

Anke Visser & Robin Meerman

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes