Winkelwagen (0)

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Wijziging samenstelling Technische Commissie
Vorige maand hebben we André van Huisstede welkom mogen heten als aanspreekpunt voor de senioren (S5 tot en met S8). We zijn nu alleen nog op zoek naar een aanspreekpunt voor de C-jeugd, zodat we ook die teams goed kunnen informeren en begeleiden. Via deze weg willen we ook Lilian van der Linden nogmaals hartelijk danken voor haar inzet als coördinator voor de oefenwedstrijden.

KT2 in 2023 van start!
Op dinsdag 10 januari start weer een KT2-opleiding bij Dalto met tien trainer-coaches. In vier praktijkavonden komen de basisbeginselen van het training geven en coachen aan bod (de Vijf inzichten van het Dalto trainerschap) en in de praktijk zullen zij de rest van het seizoen begeleid worden door een praktijkbegeleider. De start van de KT2 betekent dat we dit seizoen met de KT3 en KT4 samen in totaal negentien trainer-coaches hebben die een trainersopleiding volgen!

Vijf inzichten van het Dalto trainerschap

Nieuwe ballenwagen
Afgelopen week hebben we een nieuwe ballenwagen in gebruik kunnen nemen voor de jeugd tot en met de B.  Voor de ballenwagen die we op de Woerd hebben staan was in Hoenderdaal helaas geen ruimte, maar volleybalvereniging Enervo had er in Hoenderdaal nog een staan die we mochten overnemen. We hebben nu een mooie opbergplaats voor de ballen. Als we straks het veld opgaan, kunnen bijna alle teams hun ballen kwijt in onze twee ballenwagens.

Ballenwagen Dalto

Adoptieprogramma weer van start!
Vorig seizoen is het adoptieproject gestart en ook dit jaar gaan we daarmee verder. Om topkorfbal te kunnen spelen wordt er veel van de club gevraagd. De selectie en trainersstaf, het bestuur en de Technische Commissie willen graag dat de binding met de andere leden van de club optimaal is en daarom worden er dit jaar allerlei activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens het veldseizoen is er al een clinic voor het Speciaal Korfbal en de jongste jeugd geweest en begin november was de Fandag. Verder wordt elke speler van de selectie gekoppeld aan een team. Het gaat hier om de jeugdteams van de D tot en met de A. Het is de bedoeling dat de speler gedurende dit seizoen een aantal keer (minimaal 4) langs komt bij het team. Dit kan zijn door het bijwonen (en misschien wel helpen coachen) bij de wedstrijd of door het helpen bij trainingen.

Namens de Technische Commissie

Anke Visser & Robin Meerman

 

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes