Winkelwagen (0)

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Wijziging samenstelling Technische Commissie
Eind vorig jaar hebben we Carel Wielinga (jr.) mogen verwelkomen binnen de Technische Commissie. Hij is het aanspreekpunt voor de C-jeugd.

Trainersbegeleiding
Met een kleine werkgroep is de afgelopen tijd gewerkt aan het opleidingsplan. Daarin staat wat we binnen de vereniging pedagogisch en didactisch belangrijk vinden en ook wat de jeugdspelers per jaarlaag zouden moeten leren. De trainer-coaches krijgen aan het begin van volgend seizoen een korte versie daarvan. Hopelijk kunnen zij daar dan mee aan de slag onder leiding van een (of meerdere) trainersbegeleider(s). Binnenkort heeft de Technische Commissie daarover een gesprek met twee kandidaten.

Trainer-coaches in het nieuw!
Het heeft even geduurd, maar de afgelopen twee weken hebben we de trainer-coaches kunnen voorzien van nieuwe kleding (sommigen moeten het nog ontvangen). Iedereen loopt er weer herkenbaar bij zoals te zien is op de foto. De KT2-docent die afgelopen week op bezoek was, viel het direct op en was onder de indruk!

Trainers in het nieuw!

Trainers- en teamindeling
In december en januari zijn we gestart met de inventarisatie voor de trainers- en teamindeling: welke trainer-coaches willen volgend seizoen door en welke spelers schuiven volgend seizoen door naar een hogere jaarlaag? De komende tijd gaan we meer vorm geven aan de trainers- en teamindeling. Uiteraard houden we jullie daarvan op de hoogte, onder andere via de trainersupdates. Weet je al dat je na dit seizoen (tijdelijk) stopt met korfballen, laat het ons dan alvast weten. Wil je (weer) training geven en coachen, ook dat horen we graag!

D1 naar kwartfinale!
Onze D1 heeft de kwartfinale bereikt voor het NK D-jeugd, een mooie prestatie! Zij spelen begin april de kwartfinale. Gefeliciteerd en veel succes!

 Namens de Technische Commissie

 Anke Visser & Robin Meerman

 

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes