Winkelwagen (0)

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Aftrap nieuwe seizoen met alle trainer-coaches
De E- en F-trainers hadden de eer om afgelopen woensdag af te trappen en kennis te maken met onze nieuwe hoofden jeugdopleiding Floor en Fernand en hun team bestaande uit Adriaan van Dijk, Hans BΓΆmer, Jorrit Bergsma, Erwin Visee (voor de E/F), Doryan Voorneveld (voor de E/F) en Rudo Schulting. De avond stond in het teken van elkaar leren kennen en uitleggen wat komend seizoen de bedoeling is. Ook de eerste inhoudelijke vragen van onze trainer-coaches werden direct beantwoord. De komende twee weken zijn er ook nog trainersbijeenkomsten voor de D-, C- en B-/A-trainers.

voor website - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Trainingsrooster zaal
Het trainingsrooster voor de zaal is altijd een grote uitdaging. Zeker dit seizoen, omdat we ten opzichte van vorig seizoen drie extra teams hebben. Er ligt al wel een concept voor de trainingstijden, maar we wachten nog even met het publiceren daarvan. We bekijken op dit moment namelijk of we nog extra zaalruimte kunnen inkopen. Als we daar duidelijkheid over hebben, dan zullen we het trainingsrooster zo snel mogelijk publiceren.

Wijziging samenstelling Technische Commissie
Vorig seizoen hebben we afscheid genomen van Jolanda Zuijdendorp als aanspreekpunt voor de E- en F-jaarlaag. We zijn blij dat het deze zomer gelukt is om een opvolger te vinden. Vanaf dit seizoen is Esther Voorneveld-Tabak het nieuwe aanspreekpunt voor de E- en F-jeugd. Daar zijn we uiteraard erg blij mee!

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman

 

 

Ander nieuws

Livestreams Dalto/Klaverblad Verzekeringen (B1-C1-A3-4-3-8-6)

2 likes

Zaterdag Unitas – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

5 likes

Grote clubactie: We hebben geweldig nieuws!

1 likes

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes