Winkelwagen (0)

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Alle teams voorzien!
Uiteindelijk heeft het tot oktober geduurd, maar gelukkig zijn alle jeugdteams nu voorzien van trainer-coaches. Dank aan Jonas Böger die zich op woensdag voor de D5 gaat inzetten!

Ontwikkelingen rondom scouting
We zijn blij om te kunnen melden dat Pieter Keuning bereid is gevonden om de scouting binnen Dalto verder vorm te geven.

Planning zaalruimte en verplaatsing materialen
We trainen ondertussen op zes verschillende locaties. Dank aan Jos voor het contact met deze verschillende locaties en het regelen dat we daar terecht kunnen. Waar het normaal gesproken al een puzzel is, was dat het dit keer helemaal: veel materiaal van de Woerd moet namelijk verplaatst worden naar de verschillende sportaccommodaties. En dat gaat zeker niet vanzelf. Via deze weg willen we René en Ricardo daarom bedanken dat zij in totaal zo’n 25 palen, korven en standaarden, ballen en ander materiaal voor ons verplaatsen. De laatste materialen worden deze en volgende week verplaatst.

Competitieprogramma
Afgelopen maandag hebben we het competitieprogramma voor de zaal gemaakt.

We hebben veel wedstrijdteams die vanuit het KNKV gebonden zijn aan een vast wedstrijdschema. Die moeten dus op bepaalde dagen spelen en dat past niet allemaal in Hoenderdaal. Dat betekent dat we dit zaalseizoen ook gebruikmaken van De Tol in Bunnik. Dat is op 25 november, 20 januari, 3 februari en 2 maart. Het uitgangspunt bij het maken van het competitieprogramma is daarbij dat we de jeugdteams waar mogelijk in Driebergen laten spelen. Voor de B2 is dat één keer niet gelukt. Dat betekent dat de B2, S5, S6 (2x), S7 (2x), S8 (2x) hun wedstrijden ook in Bunnik zullen spelen. De teams die met schotklok spelen kunnen we om logistieke redenen niet in Bunnik laten spelen.

Verder is het programma in Hoenderdaal op veel dagen wat ruimer, dus met meer tijd (lees: ongeveer vijf minuten) tussen de wedstrijden. Dat komt omdat we tijdens de eerste veldhelft de A3 en A4 hebben samengevoegd. We spelen daarnaast niet meer na de wedstrijden van Dalto 1. Op de dagen dat Dalto 1 niet thuis speelt, wordt de laatste wedstrijd om 20.30 uur gespeeld. Die last hebben we eerlijk verdeeld over alle seniorenteams, waarbij alle teams één keer laat spelen en S3 en S6 twee keer laat spelen.

Het competitieprogramma wordt snel na 30 oktober door het KNKV gepubliceerd.

We wensen iedereen veel succes in de zaal!

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes