Winkelwagen (0)

Update Technische Commissie

Zoals jullie eerder op de website hebben kunnen lezen, is de Technische Commissie dit seizoen bijna helemaal vernieuwd. Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Nieuwe structuur
We hebben een structuur opgezet waarin de TC-leden direct het aanspreekpunt vormen voor de trainer-coaches, spelers en ouders van de teams in een bepaalde jaarlaag. Op de pagina van de Technische Commissie en op de teampagina’s kun je zien wie het aanspreekpunt is per team. Er is bewust gekozen om bij  de F-, E- en D-jeugd een andere structuur op te zetten. Bij deze drie jaarlagen  zit er tussen de Technische Commissie en de teams een coördinator. De drie coördinatoren hebben binnen de Technische Commissie één aanspreekpunt. Alle teams hebben op dit moment een aanspreekpunt waar zij met vragen of problemen terecht kunnen.

Werkdocument en technisch beleid
De afgelopen periode hebben we een werkdocument opgesteld met een overzicht en jaarplanning met alle taken en verantwoordelijkheden van de Technische Commissie. Dit werkdocument is opgesteld met behulp van de input die is opgehaald bij de andere commissies en coördinatoren. Als voorbeeld, in april moeten al het aantal teams voor volgend seizoen aan het KNKV doorgegeven worden en daar moeten we dus op tijd een beeld van hebben.

Ben je benieuwd naar het werkdocument en lees je graag mee? Stuur een mail naar tc@dalto.nl. We ontvangen graag jouw feedback. In een apart traject gaan we ook het technisch beleid opnieuw vaststellen. Daar komt binnenkort meer informatie over op de website, inclusief een enquête voor alle leden.

Vragen en/of opmerkingen of nieuwsgierig?
Heb je een vraag of opmerking of ben je nieuwsgierig of je in de Technische Commissie iets kunt betekenen voor jouw club?  We zijn op dit moment met zeven TC-leden, maar zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Neem vooral contact met ons op. Je kunt altijd een mail sturen naar tc@dalto.nl.

Namens de Technische Commissie

Marleen Brouwer en Anke Visser

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes