Winkelwagen (0)

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Wie is de Dalto’er?
184 Dalto’ers hebben de enquête ‘Wie is de Dalto’er?’ ingevuld. Dat is ruim 41% van alle Dalto-leden. Een heel mooi resultaat! De uitkomsten worden op dit moment binnen een werkgroep besproken. Daarna volgen (online) gesprekken met de leden die zich daarvoor hebben opgegeven. Tijdens die gesprekken zal de werkgroep met de leden dieper op de inhoud ingaan. Het antwoord op de vraag wie de Dalto’er is zal worden gebruikt voor het schrijven van een nieuw technisch beleidsplan. Uiteraard houden we jullie hierover op de hoogte.

Korfballen tijdens de coronaperiod
Na de strenge vorstperiode kon afgelopen zaterdag door een samenwerking van verschillende commissies de interne competitie van start. ’s Middags was het heerlijk weer en op het veld waren veel blije gezichten te zien. Scheidsrechters konden weer fluiten, trainer-coaches hadden weer een echt doel om training voor te geven en de jeugd kon weer eens een echte wedstrijd spelen. De uitslagen en de stand van de interne competitie zijn zelfs online te volgen, maar het gaat bovenal om het plezier dat we weer met elkaar kunnen beleven!

Eerste dag interne competitie
Eerste wedstrijddag van de interne competitie

Ondanks dat er de afgelopen tijd alleen werd getraind, hebben veel trainers zich ervoor ingezet om die trainingen mogelijk te maken, ook als het weer even niet mee zat. Klasse! In januari buiten korfballen zal hopelijk niet snel weer nodig zijn. Als blijk van waardering en als goed middel tegen de kou kregen de trainers afgelopen tijd warme chocolademelk met slagroom.

Blik op volgend seizoen
Hoewel niemand nog weet hoe volgend seizoen eruit zal zien, kijken we ondertussen al wel naar volgend seizoen: hoeveel teams moeten de voor de competitie inschrijven als die van start kan gaan, hoe ziet de invulling van die teams eruit en hoe zorgen we ervoor dat alle teams een goede start kunnen maken? Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag.

Namens de Technische Commissie

Marleen Brouwer en Anke Visser

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes