Winkelwagen (0)

0 likes

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Trainer-coaches volgend seizoen
We hebben de afgelopen tijd met alle trainer-coaches gesproken en zijn blij om te kunnen melden dat heel veel van hen de intentie hebben om volgend seizoen verder te gaan! De komende tijd bekijken we wie welke teams het best training kunnen geven en coachen. Voor de senioren (vanaf Dalto 3 en lager) zijn we nog wel op zoek naar trainer-coaches. Heb je interesse of weet je iemand, laat het ons weten! Ook als je een kleine bijdrage kan leveren, bijvoorbeeld het verzorgen van een aantal trainingen in het seizoen, horen we dat graag.

Teams volgend seizoen
Naast de indeling van de trainer-coaches, zijn we ook bezig met een eerste conceptindeling voor de teams. Dat is altijd een lastige puzzel. Volgend seizoen zullen in ieder geval de D1, C1, C2, B1, A1, A2 en A3 wedstrijdkorfbal spelen. Dat hebben we al aan het KNKV door moeten geven. Daarnaast krijgen we er een extra seniorenteam bij met overkomende junioren. Zij zullen Dalto 7 vormen en spelen ook wedstrijdkorfbal. Voor het huidige Dalto 7 verandert er niets, maar zij vernummeren dan naar Dalto 8.

Aanschaf schutterskorven
Jesper Oele heeft een schutterskorf ontwikkeld, waarmee spelers op een leuke en leerzame manier hun schottechniek en afrondingspercentage kunnen verbeteren. We hebben als vereniging zes schutterskorven besteld, zodat we op elk veld over twee korven kunnen beschikken. Vanaf half mei worden deze korven geleverd en kan iedereen daarmee aan de slag!

Ledenwerving en schoolkorfbal
Het schoolkorfbaltoernooi in mei zorgt vaak voor instroom van nieuwe leden maar kan helaas niet doorgaan. Het toernooi wordt daarom verplaatst naar oktober. Het goede nieuws is dat de Commissie Ledenwerving enthousiast aan de slag is gegaan met de instuif die op woensdag 5 mei zal plaatsvinden. Voor deze instuif hebben zich al meer dan 80 kinderen aangemeld, waarvan 75% van buiten onze vereniging!

Gezocht!
We zijn op zoek naar twee personen die het leuk vinden om alles rondom topsport binnen Dalto te regelen. Je bent nauw betrokken bij de junioren- en eerste en tweede selectie en regelt op de achtergrond alle randzaken, bespreekt met de trainer-coaches de teamindelingen en nog veel meer. Heb je interesse of heb je een suggestie? Laat het ons vooral weten.

We zijn altijd bereikbaar via tc@dalto.nl of spreek een van de TC-leden aan.

Namens de Technische Commissie

Marleen Brouwer en Anke Visser

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes