Winkelwagen (0)

0 likes

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Competitieprogramma en trainingsrooster
Het competitieprogramma en trainingsrooster roepen altijd veel vragen op: waarom speelt mijn team zo laat en waarom kunnen we niet op een ander moment trainen? Voor alle competitiewedstrijden en trainingsmomenten geldt dat daar met meerdere personen naar gekeken is en dat er voor elke keuze een motivering is. Natuurlijk zie je soms dat er liever een andere keuze wordt gemaakt, maar veel keuzes worden gemaakt vanuit het verenigingsbelang. Heb je een vraag? Leg die dan vooral bij de Technische Commissie neer. We geven graag uitleg.

Alle jeugdteams een trainer, start KT2 en trainersbegeleiding
Heel goed nieuws! Djerrin en Pauline (Dalto 7) trainen en coachen dit seizoen de C3 en daarmee hebben op het allerlaatste moment alle jeugdteams vรณรณr de start van de competitie een trainer-coach. Daarnaast start binnenkort de KT2-opleiding (de eerste korfbaltrainersopleiding naast de KT3 en KT4). We hebben inmiddels achttien trainer-coaches die hieraan meedoen, ook dat is heel mooi. De start van de KT2-opleiding is tevens de start van het (opnieuw) opzetten van de begeleiding van trainer-coaches. Wordt vervolgd!

Bedankt!
Op de website stond al een interview met Cor Wattel, maar via deze weg willen wij hem vanuit de Technische Commissie nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet bij het maken van het rijrooster. Afgelopen week ontving hij een mooie bos bloemen.

Inzet selectie
Zaterdag 28 augustus gaven Jesper Oele en een aantal speelsters van de selectie een geslaagde clinic aan het Speciaal Korfbal. Dit was tevens de aftrap van nieuw beleid waarbij de selectie zich actiever gaat inzetten voor de hele vereniging. Dit gebeurt op verschillende fronten, zo hebben alle trainer-coaches de mogelijkheid om bij trainingen van de selectie mee te kijken. De eerste trainer heeft al een keer meegekeken. Binnenkort meer informatie over wat er nog op de planning staat!

Namens de Technische Commissie

Anke Visser & Robin Meerman

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes