Winkelwagen (0)

0 likes

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Competitieprogramma
Gelet op de nieuwe maatregelen weten we nog niet hoe de zaalcompetitie eruit gaat zien. Desondanks hebben we afgelopen week het competitieprogramma gemaakt (als vereniging mogen we de (per zaterdag) aangewezen thuiswedstrijden naar eigen inzicht indelen). Doordat Dalto 1 in een andere competitieopzet speelt, moeten we in het tweede deel van de zaalcompetitie ruimte vrijhouden voor een aantal extra thuiswedstrijden die nog niet in het programma staan. Onder andere daardoor kunnen helaas niet alle teams meer in Hoenderdaal spelen en zijn we genoodzaakt om ook in De Twee Marken in Maarn te spelen. Dit geldt voor twee zaterdagen en dat betekent dat Dalto 5 en 6 twee keer en Dalto 8 en A4 ÊÊn keer in Maarn zullen spelen. Niet fijn, maar helaas een onontkoombaar besluit. Op de achtergrond wordt er nog steeds gewerkt aan structurele oplossingen voor de lange termijn om de trainings- en wedstrijdcapaciteit uit te breiden. Het competitieprogramma wordt op of rond 11 november door het KNKV gepubliceerd.

Databank trainer-coaches
Wellicht was het al opgevallen, de knop ‘Databank’ boven de nieuwsberichten. Die leidt naar de Databank trainer-coaches waar veel informatie te vinden is over het training geven en coachen, evenals oefenstof en natuurlijk de Vijf inzichten van het Dalto trainerschap. Neem vooral een kijkje!

Vacature
Arthur is gestopt bij de Technische Commissie en dat betekent dat we op zoek zijn naar iemand voor de portefeuille Topkorfbal. Edwin (Wolswinkel) is op dit moment het aanspreekpunt voor het topkorfbal binnen Dalto, maar hij kan dat niet alleen. Ben je benieuwd wat het inhoudt? Spreek ondergetekenden of Edwin aan en we lichten het graag toe. De tijdsinvestering kunnen we in overleg bepalen. Het is belangrijk dat we op korte termijn in ieder geval iemand vinden die samen met Edwin de gesprekken met de selectie over volgend seizoen kan voeren.

Namens de Technische Commissie

Anke Visser & Robin Meerman

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes