Winkelwagen (0)

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Trainers voor Dalto 6 & 8!
De afgelopen periode werd er niet veel gekorfbald, gelukkig komt daar langzaamaan verandering in. Net voordat alle maatregelen ingingen, was er goed nieuws voor Dalto 6 & 8! Zij hebben geen vaste trainer of coach, maar tijdens de rest van zaalseizoen staat elke vrijdagavond een trainer voor hun klaar. Via deze weg gaat onze grote dank uit naar Edwin van Kooten Niekerk, René Siedsma, Dico de Jager, Sascha van der Wilt, Kees Rodenburg, Jesper Oele en Bram Broekgaarden. Vele handen maken letterlijk licht werk! Ook Ronald Bekkering willen we via deze weg bedanken, hij neemt zodra dat kan namelijk de coaching van Dalto 8 op zich.

KT2
Nu de maatregelen weer wat meer toelaten, is het ook mogelijk om de KT2 (korfbaltrainersopleiding) te hervatten. Maandag 24 januari vindt de derde bijeenkomst voor de eerste groep E/F-trainers plaats en op maandag 31 gaat de tweede groep D/C/B/A-trainers van start.

Oproep!
De Technische Commissie is in januari gestart met het maken van de teamindelingen voor seizoen 2022/2023. Als we kijken naar de aantallen per leeftijdscategorie, dan valt op dat er in de E-jeugd (kinderen van 7 of 8 jaar) volgend jaar vijftien meisjes en één jongen zijn. Ouders van de huidige F- en E-jeugd vragen we daarom: ken je een vriendje die het wel leuk vindt om eens mee te doen, stimuleer dat dan vooral en laat hem een keer met ons mee trainen (gratis uiteraard). Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan via tc@dalto.nl.

Vacatures
Wesley heeft ons afgelopen week laten weten dat hij aan het eind van dit seizoen stopt. Daarmee verliezen we een vertrouwd gezicht binnen de Technische Commissie. Wesley was aanspreekpunt voor de A1/A2 en 3/4 en was daarnaast verantwoordelijk voor de financiën. Door zijn vertrek zijn we op zoek naar twee nieuwe gezichten: iemand die aanspreekpunt voor de A1/A2 wil zijn en iemand voor 3/4. Daarnaast zijn we nog altijd op zoek naar iemand die naast Edwin (Wolswinkel) de portefeuille Topsport wil invullen. Spreek ons vooral aan als je interesse hebt, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Namens de Technische Commissie

Anke Visser & Robin Meerman

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes