Winkelwagen (0)

0 likes

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

KT2 en trainersbegeleiding
Maandag 9 mei en maandag 13 juni zijn de laatste twee bijeenkomsten voor de KT2 (Korfbaltrainer 2-opleiding). Op de laatste bijeenkomst hopen we rond de tien trainer-coaches van Dalto hun diploma te mogen overhandigen. Een mooie stap op het gebied van opleiding van ontwikkeling! In aansluiting hierop vindt op 30 mei een trainersbegeleidersbijeenkomst plaats. De huidige KT2-begeleiders, aangevuld met enkele nieuwe gezichten, evalueren dan onder leiding van TC-leden Rick en Robin het huidige seizoen en kijken samen vooruit naar hoe we de begeleiding in seizoen 2022/2023 kunnen voortzetten.

Teamindelingen
De Technische Commissie is op de achtergrond druk bezig met de teamindelingen. Het streven is deze rond 1 juni bekend te maken. Er zal tot en met de C-jeugd geen selectieproces plaatsvinden. De teamindeling wordt gemaakt door de Technische Commissie in samenwerking met de trainer-coaches. De trainer-coaches kennen de jeugdspelers het best en hebben in dit proces daarom een belangrijke stem. Voor zover de trainer-coaches nog niet betrokken zijn in dit proces, gebeurt dat op korte termijn. Tot en met de C-jeugd wordt daarnaast een enquête uitgezet onder de ouders/spelers om input op te halen. Vanaf de B-jeugd en hoger worden de spelers (als dat nodig is), individueel gesproken. Zo hopen we tot een voor iedereen passende teamindeling te komen. We proberen dit proces uiteraard zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren.

Trainersindeling
Ook de trainersindeling krijgt steeds meer vorm. Binnenkort publiceren we via de website de eerste namen van de trainer-coaches die bekend zijn voor volgend seizoen. We zijn daarnaast ook nog op zoek naar nieuwe trainer-coaches voor de D-jeugd en hoger. We zoeken zowel ervaren coaches, bijvoorbeeld voor Dalto 3 en 4, als Dalto’ers die nog geen ervaring hebben en met een jeugdteam vanaf de D-jeugd en hoger aan de slag willen. Gegarandeerd een goede ervaring!

Samenstelling Technische Commissie
We zijn blij om te kunnen melden dat Tycho Jongmans vanaf volgend seizoen aansluit bij de Technische Commissie.

Zeer dringende oproep!
We zijn op heel korte termijn zeer dringend op zoek naar Dalto’ers die zich willen bezighouden met de portefeuille Topkorfbal. We zoeken daarbij naar een gemengd gezelschap die de portefeuille Topkorfbal gezamenlijk kan oppakken, zodat iedereen maar een klein deel voor zijn of haar rekening hoeft te nemen. Met de huidige Technische Commissie zien we dat veel handen licht werk maken, maar dit geldt helaas (nog) niet voor de portefeuille Topkorfbal. Zoals de D-side vaak zegt: ‘Kom laat je horen!’

Namens de Technische Commissie

Anke Visser & Robin Meerman

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes