Winkelwagen (0)

0 likes

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Wijziging samenstelling Technische Commissie
Na dit seizoen nemen Anke Visser (voorzitter) en Jolanda Zuijdendorp (aanspreekpunt E- en F-jeugd)  afscheid van de Technische Commissie. Via deze weg willen we hen bedanken voor hun inzet de afgelopen seizoenen! Gelukkig hebben beiden aangegeven nog wel op de achtergrond betrokken te willen blijven. Anke zal als voorzitter worden opgevolgd door Rick Memelink en met de opvolging van Jolanda zijn we nog bezig. Verder zijn we blij om te kunnen melden dat Pieter Klaassen – volgend seizoen actief in S6 – de Technische Commissie komt versterken op de portefeuille Competitiezaken.

Aanspreekpunten Technische Commissie
Met heel veel vragen kunnen spelers en ouders bij de trainer-coach terecht. Is dat niet mogelijk? Dan kun je terecht bij het aanspreekpunt vanuit de Technische Commissie. Elke jaarlaag heeft zijn eigen aanspreekpunt die je daarvoor kunt benaderen. Wie dat is, vind je terug op de teampagina of op de pagina van de Technische Commissie. We zijn nog op zoek naar iemand voor S3, S4 S5. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan vooral contact met ons op!

Ledengroei en accommodatiebezetting zaal
De Commissie Ledenwerving heeft ervoor gezorgd dat we een groot aantal nieuwe leden hebben mogen verwelkomen de afgelopen tijd. Een mooie ontwikkeling! Onder andere door hun inzet hebben we volgend seizoen een extra C- en D-team en misschien komt daar nog wel een extra F- of E-team bij. Daarnaast hebben we volgend seizoen ook weer acht seniorenteams. Dat brengt ook uitdagingen met zich, vooral als we kijken naar de trainingen en wedstrijden in de zaal.

Volgend seizoen hebben we geen extra trainingsuren tot onze beschikking in de zaal, maar wel meer teams. Dat is een extra lastige puzzel. Voor de competitie betekent dit het volgende:

  • we gaan geen wedstrijden na Dalto 1 spelen omdat teams dan heel laat moeten spelen en dat qua zaalruimtewinst over de dag gezien te weinig oplevert;
  • maar we hebben er nu al voor moeten kiezen om daarom ook voor wedstrijden gebruik te maken van de zaal De Twee Marken in Maarn.

Hier kunnen zowel wedstrijd- als breedtekorfbalteams spelen,  met uitzondering van de teams met schotklok (omdat daar geen ruimte voor is in die zaal). We proberen om zoveel mogelijk  jeugdteams in Driebergen te laten spelen. Het competitieprogramma is nog niet bekend, maar zodra we daar zicht op hebben en weten welke wedstrijden het zullen zijn, zullen we hier zo snel mogelijk over communiceren.

Jaaragenda
De jaaragenda voor volgend seizoen wordt deze week nog gepubliceerd via de website. We wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes