Winkelwagen (0)

5 likes

Update van het S-team

Het KNKV heeft met alle verenigingen een regeling afgesproken om ervoor te zorgen dat alle wedstrijden in het wedstrijdkorfbal gefloten worden door een neutrale KNKV-scheidsrechter. Een neutrale scheidsrechter is een KNKV-scheidsrechter die niet lid is van de thuisclub of de gastclub.

Wat betekent dit voor Dalto?
Dalto heeft veel teams die wedstrijdkorfbal spelen. Op basis van het aantal thuiswedstrijden dat die teams spelen, berekent de regeling hoeveel wedstrijden in het wedstrijdkorfbal wij buiten de eigen club moeten fluiten of beoordelen. Lukt het ons niet om die wedstrijden buiten de club te fluiten of te beoordelen, dan moet Dalto een extra financiële bijdrage betalen aan het KNKV. Als we daarnaast minder dan een bepaald aantal wedstrijden fluiten, krijgen de seniorenteams (behalve Dalto 1) bovenop de extra financiële bijdrage punten in mindering voor het volgende seizoen.

Goed nieuws!
De drempel om volgend zaalseizoen punten in minder te voorkomen voor onze seniorenteams hebben we gehaald, doordat er inmiddels 96 wedstrijden zijn gefloten of beoordeeld! Om een extra financiële bijdrage te voorkomen, zouden we op dit moment nog 52 wedstrijden moeten fluiten of beoordelen.

Dat we de drempel om punten in mindering te voorkomen hebben gehaald, is dankzij de inzet van onze eigen KNKV-scheidsrechters- en beoordelaars en dankzij de inzet van Tweemaal Zes uit Maartensdijk, die veel wedstrijden voor ons hebben gefloten en beoordeeld. Via deze weg willen we hen daarvoor nogmaals bedanken. Uiteraard is een compliment voor ons eigen S-team ook op zijn plaats!

Namens de Arbitragecommissie

Robin Meerman

Ander nieuws

Update van het S-team

2 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes