Winkelwagen (0)

0 likes

Verslag en foto’s Dalto/Zhimble C1 – ZKV C1

[av_hr class=’invisible’ height=’5′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Dalto/Zhimble C1 – ZKV C1 18-8 (rust 10-2)

Zaterdag stond de C1 een op papier makkelijke wedstrijd te wachten. Maar de C1 staat er bekend om dat ze tegen mindere tegenstanders ook zelf minder spelen. Hier werd op getraind en we gingen vol zelfvertrouwen de wedstrijd in.

Gelijk de eerste aanval scoorde Ivo een doorloopbal en vervolgens ook een vrije bal. Ook het andere vak was on fire en Anne schoot het derde schot van de C1 er in en vervolgens scoorde ook Benjamin. Zo bleef de C1 maar door gaan en waren ze niet te stoppen door ZKV. De C1 ging met een stand van 10-2 de rust in.

De coaches hadden eigenlijk niet heel veel commentaar en de C1 liep vol zelfvertrouwen het veld op. Maar de C1 begon de tweede helft allesbehalve goed en kreeg gelijk drie goals tegen. Maar dat schudde de C1 weer wakker en ze gingen er weer tegen aan!

Nu begon de C1 weer te scoren, met een goal van Daan en nog wat goals van Anne en Ivo. Zo speelden we rustig de wedstrijd uit en wisten we weer de punten binnen te halen! Dit was echt een pot om van te genieten en dat heeft het publiek ook zeker gedaan!

Volgende week staat KZ C1 op Dalto C1 te wachten en dit zal een spannende pot worden in Koog Zaandijk.

Ivo

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes