Winkelwagen (0)

Verslag en foto’s vrijwilligersavond en pubquiz

Geslaagde vrijwilligersavond met befaamde pubquiz

Afgelopen vrijdagavond vond weer de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Dit keer met een andere opzet. De vrijwilligers konden eerst genieten van een heerlijk buffet en in ongedwongen sfeer eten. Dit werd mogelijk gemaakt door Lekker Driebergen en leden van de vrijwilligerscommissie die zelf in de keuken hadden gestaan om hartige taarten te maken. Aangevuld met de inmiddels befaamde saté die door de familie Tiemersma, met hulp van Margret van den Berg (waarvoor veel dank) in de marinade werd gezet en aan de stokjes geregen!

De avond werd geopend door de voorzitter Marion Bosga die aan de hand van een filmpje (gemaakt door Kas) nog eens liet zien wat onder een vrijwilliger wordt verstaan en hoeveel vrijwilligers bij Dalto actief zijn. Voor degenen die goed opgelet hadden, was later de vraag over het aantal vrijwilligers bij de pubquiz een inkoppertje.

Michiel van Amerongen liet het filmpje zien over de enthousiaste begeleiders van de Kangoeroes, die graag ondersteuning van nieuwe vrijwilligers krijgen. Heidi de Kam noemde nog even de vijf B’s van het vrijwilligersbeleid: binnenhalen, begeleiden, belonen, behouden en bedanken.

Na een korte pauze kon dan eindelijk beginnen, waar de deelnemers voor kwamen… de pubquiz. Het was nog even spannend of het Sascha van der Wilt met de techniek zou lukken en ook Sascha: “Dank je wel voor de technische ondersteuning.”

Het clubhuis zat helemaal vol, er waren maar liefst 70 vrijwilligers aanwezig én 15 teams voor de pubquiz. De quiz bestond uit zes ronden en sloot af met de beruchte muziekvraag. Nieuwe uitdaging was dit jaar het oplossen van een woordzoeker en op het laatst leek elke combinatie van drie letters wel de naam van een korfbalclub. Floyd, Mirte en Michiel hadden hun handen vol aan het optellen van de tussenstand en eindstand.

Op de derde plaats eindigde DaMaPa (Daphne, Marlies en Paula) op de tweede plaats het A-team van Rick, Kas, Martine en Hermen en op de eerste plaats evenals vorig jaar het webteam (Jan, Johan, Gerard, Robin en Patrick). Van het laatste team waren er geruchten dat zij al langer dan een maand bezig waren met de voorbereiding voor de pubquiz.

Rest nog de dames van de selectie (Pia, Karin, Marlies, Lotte en Paula) te bedanken voor de bardienst, Hennie Haalboom voor alle hand- en spandiensten en Simpel.nl voor het mede mogelijk maken van de vrijwilligersavond. Lilian van der Linden voor het bijhouden van het deelnemersveld en teamindeling.

Voor de Vrijwilligers-commissie blijft de uitdaging om volgend jaar weer een mooie avond met pubquiz en nieuwe vragen te organiseren.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en voor elke keer dat zichtbaar wordt hoe leuk het is om bij Dalto vrijwilliger te zijn!!

Heidi de Kam
voorzitter V-commissie

[av_gallery ids=’37392,37393,37394,37395,37396,37397,37398,37399,37400,37401,37402,37403,37404,37405,37406,37407,37408,37391′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ custom_class=”]

[av_hr class=’invisible’ height=’5′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

De teams

Maar liefst 70 deelnemers waren present bij de vrijwilligersavond en pubquiz.
Hieronder de aangemelde teams:
01. Het webteam
02. De mama’s en de papa’s
03. The A-team
04. Het bestuur
05. Klusteam
06. Hermelino’s
07. Judges en friends
08. The Muppets
09. Zure bes
10. De rest
11. Dames met plezier
12. DaMaPa
13. Team Einstein
14. Cabeza en Carrera
15. Speciaal korfbal

 

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes