Winkelwagen (0)

0 likes

Verslag vrijwilligersavond 2017

20171008-dalto-vrijwilligersavond

Op vrijdag 13 oktober werd de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd door de vrijwilligerscommissie. Na een korte opening van onze voorzitter Paul van de Griendt met dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet, was het tijd voor de pubquiz. De quiz werd voor de derde keer op rij gehouden en bestond dit jaar uit zes ronden.

Dit keer deden maar liefst zeven teams mee en bij de tussenstand scheelde het maar één punt tussen de eerste, tweede en derde plaats. Het webteam stond bij de tussenstand op de felbegeerde eerste plaats.
Na de pauze gingen de teams gedreven verder met het beantwoorden van de verschillende vragen. Bij de benaderingsvragen was de concentratie optimaal en heerste er grote stilte in de kantine. De meeste uitdaging vormde de laatste ronde, waarin de teams aan de hand van korte muziekfragmenten zanger en titel moesten raden. Het team van Peter van de Berg behaalde hier de meeste punten, gevolgd door het team van trainers speciaal korfbal. In deze ronde bleef het webteam duidelijk op achterstand. Het team van Mika verloor bijna de moed tegen het einde van de quiz en aan de top werd het toch nog spannend.
Uiteindelijk werd de winnaar bekend. Op de eerste plaats eindigde het webteam met 25 punten, nipt gevolgd door het team van Peter van de Berg met 24 punten en de derde plek was een gedeelde plek voor de trainers speciaal korfbal én het team van Jos van Grinsven met 20 punten.
De winnaars genoten van hun prijs en de sfeer zat er goed in, wat vraagt om een jaarlijks terugkerende traditie met een nieuwe pubquiz in 2018.

Alle vrijwilligers van Dalto bedankt en kom er (volgend jaar) bij!!

Heidi de Kam, vrijwilligerscommissie

20171008_dalto-vrijwilligersavond

Dalto PubQuiz

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes