Winkelwagen (0)

0 likes

Vrijwilliger in het zonnetje

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Douwina in het zonnetje

Wie staat er altijd voor je klaar. Dat is toch je moedertje
Wie krijgt er alles voor elkaar. Dat is toch je moedertje
Wie zorgt er elke dag voor jou. Dat is toch je moedertje
Ja de aller liefste vrouw. Dat is toch je moedertje

Herkenbaar? Iemand in je huis, op je werk en ja…. ook op onze club, die zo schijnbaar onopvallend en vanzelfsprekend alles op rolletjes laat lopen. Binnen de ondersteunende groep vrijwilligers is dat bij ons Douwina Dirksen.

Douwina verzorgt al acht jaar de ledenadministratie. Zo’n taak die niemand ziet, maar die bijzonder goed gedaan moet worden, omdat het ook samenhangt met allerlei KNKV-zaken. Dus: ben je verhuisd? Geef het door aan Douwina (ledenadministratie@dalto.nl)!

DDalto XXL wasmiddel - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergenaarnaast zorgt zij er samen met Jan Slettenhaar al 20 jaar voor dat er frisgewassen reserveshirts meegaan naar de uitwedstrijden. Je kunt het op de site al zien als de tegenstander ook in het geel speelt en dan zijn de shirts voorhanden, gewassen en vooral: netje op gevouwen en wel.

Dan niet vergeten te vermelden dat ze alweer 48 jaar lid is van Dalto en dat het onmogelijk is om alle taken en klussen die Douwina op zich heeft genomen te benoemen. Als bedankje voor je niet aflatende steun krijg je ook dit jaar weer een symbolisch bedankje in de vorm van een voorraadje wasmiddel.

Bedankt Douwina!

Vrijwilligerscommissie

Vrijwilligerscommissie

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes