Winkelwagen (0)

0 likes

We zijn terug!

Dalto Klasse!

Dalto is weer een Korfbal League-vereniging. Na vier jaar hard werken keren we terug op het hoogste niveau. Naast promotie van ons 1e team promoveert ook het 2e zeer terecht naar het hoogste niveau, want ook zij waren veruit de beste in hun klasse.

Het bestuur feliciteert allereerst  onze top-selectie met aanvoerder Rudo met dit mooie resultaat. Om dit te realiseren is er onder leiding van de staf, Barry, Jesper en Ruud, het afgelopen jaar hard gewerkt.  Uiteraard feliciteren we ook van harte de drie trainers/coaches. Verder kan een 1e selectie niet zonder managers, begeleider en de fysio’s. Ook jullie gefeliciteerd.  Tenslotte een pluim voor de Technische Commissie die een belangrijke rol heeft gehad in het realiseren van de randvoorwaarden die hebben bijgedragen aan dit succes.

Kortom: een mooie afsluiting van een seizoen dat door de Coronacrisis zo abrupt eindigde. We hebben laten zien dat we als vereniging Korfbal League-waardig zijn. Immers de seniorenteams 1 tot en met 3 en 5 gaan volgend jaar een klasse hoger spelen, terwijl 4 zich prima heeft gehandhaafd.

Namens het bestuur
Marion Bosga

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes