Winkelwagen (0)

14 likes

Bastian van Essen speelt volgend seizoen in geel en zwart

Persbericht Dalto

 .

Bastian van Essen in de thuiswedstrijd tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Foto Marco Spelten

Bastian van Essen (23) een versterking voor het seizoen 2024/2025.
Foto Marco Spelten, korfbalfoto.nl

.

Bastian van Essen komt na afloop van het seizoen 2023|2024 over van poulegenoot Oost-Arnhem waar hij dit seizoen actief is. Zijn korfbal carrière begon bij SKF uit Veenendaal, na een aantal jaar bij DVO, waar hij als A-junior de finale haalde, keerde hij terug naar SKF. Nu kiest hij ervoor om bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen te gaan spelen.

De inwoner van Veenendaal zegt het volgende over zijn overstap naar Dalto/Klaverblad Verzekeringen: “In de voorbije periode ben ik benaderd door diverse clubs, maar ik had simpelweg het beste gevoel bij Dalto. Dit heeft onder andere te maken met het concrete plan waar Dalto voor staat. De vereniging is met een duidelijke visie aan het bouwen, heeft een talentvolle selectie en niet op de laatste plaats is de sfeer rondom de wedstrijden fantastisch. Waardoor ik enthousiast ben om komend seizoen in het zwart geel te komen spelen. Ik kijk er naar uit om Dalto terug te brengen waar het in mijn ogen thuishoort en zal hier persoonlijk alles aan doen!

Wendy Kroes, bestuurslid technische zaken: “Met Bastian haalt Dalto niet alleen een goede schutter met een sterke rebound in huis. Maar het is ook een potentiële leider in het veld en in zijn vak. We heten Bastian van harte welkom bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen en wensen hem heel veel geel-zwart plezier toe!”

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes