Winkelwagen (0)

Beachkorfbal op ‘t Henschotermeer

’s Ochtends om kwart voor negen vertrokken we op de fiets naar het Henschotermeer voor het tweede beachkorfbaltoernooi georganiseerd door KV Woudenberg. Voor sommigen was dit de eerste keer, anderen waren vorig seizoen ook al van de partij. Met twee Dalto-teams in twee poules werd er vanaf tien uur gestreden tegen diverse clubs uit de regio, waaronder Fiducia, Woudenberg, SKF en Spirit.

Deel van het team van de D1 en D2 bij het Beachkorfbaltoernooi KV Woudenberg
Deel van het team van de D1 en D2 bij het Beachkorfbaltoernooi KV Woudenberg

Sommige wedstrijden waren spannend, andere werden dik gewonnen… of verloren. Maar daar ging het vandaag ook niet om, het ging vooral om het seizoen gezellig afsluiten met elkaar en eens op een andere manier korfballen. Dat is zeker gelukt!

Net zoals vorig seizoen complimenten voor de organisatie! Aan alles was gedacht en alles was prima geregeld: scheidsrechters, verse smoothies, gratis koffie en thee, gezellige muziek van Vallei Radio en zo kunnen we nog even doorgaan.

Na de laatste wedstrijd was iedereen zijn spullen al aan het inpakken, maar hadden we dan geen prijs gewonnen?! Enige twijfel en toch maar even kijken… En voordat ik het wist stond er een mooie derde prijs voor m’n neus!

Kortom, een zeer geslaagde dag en zeker aan te raden voor alle andere Dalto-teams. Noteer alvast in je agenda: zaterdag 24 juni 2017! De D1 is volgend jaar in ieder geval weer present 😉

Robin

20160618-Beachkorfbal-Dalto-D-jeugd-02

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

4 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes