Winkelwagen (0)

Bericht van de Kantinecommissie

 

Hennie en Peter gaan allebei wat minder avonden achter de bar staan. Dit betekent dat we voor minimaal 2 avonden per week op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers om de kantine open te doen op die avonden van 18.30 tot uiterlijk 22.30 uur. Je kunt de dienst ook splitsen en verdelen met z’n tweeën. Liefst voor de maandag en donderdag, maar mocht je een andere avond kunnen, dan is dat ook welkom.

En ook voor de zaterdagen zijn we altijd op zoek naar nieuwe aanvulling van ons gezellige bar team. Vooral de middag en sluitdiensten vanaf 15 uur zijn vaak lastig in te vullen.

Wil jij na de training ook graag een drankje drinken? Of ouders, wil je wat drinken, terwijl je wacht op het einde van de training of wedstrijd? Geef je dan op om kantinediensten te draaien, zodat we dit voor iedereen aan kunnen blijven bieden.

20230709 Dalto Kabtinecommissie

Op maandag 21 augustus starten we weer met de kantinediensten. Zien we jou dan ook? Stuur een appje naar Fieke van Grinsven als je ook graag wilt helpen: 06-12131907

Tot in augustus!

Hennie Haalboom, Peter Tiemersma, Rosemarie Wielinga en Fieke van Grinsven

 

• Openingstijden kantine (bij voldoende bezetting) • 

Maandag, dinsdag en donderdag: 18.30 – 22.30 uur
Woensdag en vrijdag: 17.00 -22.30 uur
Zaterdag: minimaal 45 minuten voor de start van de 1e wedstrijden en tot minimaal 1,5 uur na afloop van de laatste wedstrijd.

Wil je een keer friet en snacks eten of iets anders organiseren met je team vraag dit dan aan bij Hennie, zodat we hier op tijd rekening mee kunnen houden.

Dalto Klasse!

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes