Winkelwagen (0)

Dalto/BNApp.nl F2 kampioen!

Dalto F2 kampioen!
Dalto/BNApp.nl F2 kampioen!

[av_hr class=’invisible’ height=’8′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Dit had niemand verwacht … Onze kinderen, die met groot plezier in de F2 spelen, hebben afgelopen weekend het kampioenschap binnengehaald. Hemur Enge werd in Amerongen met 18-6 verslagen door de F2 waarin Nidal, Colette, Fiep, Emily, Sterre, Bram en Tobias zitten.

Het korfbalseizoen begon nog wel met de nodige tegenslagen. De kinderen werden namelijk in hun eerste korfbaljaar meteen ingedeeld in de eerste klasse met veel sterkere teams. Ondanks een zestal nederlagen, met als meest opvallendste uitslag een 36-1 nederlaag tegen TZ, kregen de kinderen steeds meer plezier in het spelletje en werden de nederlagen ook steeds minder groot.

Gelukkig werd de F2 in de zaal een klasse lager ingedeeld en zag je, dat alle kinderen zich heel snel ontwikkelden en meteen al in de eerste wedstrijd werd de smaak van een overwinning (6-7 bij Telstar) geproefd. En dat smaakte natuurlijk naar meer… In de loop van het zaalseizoen werden steeds meer wedstrijden gewonnen en in de returnwedstrijden in de zaal werden er zelfs geen punten meer verspeeld. Ontzettend leuk om te zien hoe zo’n team met allemaal beginnende korfballers zich zo snel kan ontwikkelen. En daarvoor verdienen de trainsters Eva en Michelle de complimenten! Elke week weer zien we een heel enthousiaste groep kinderen met aan de zijlijn misschien nog wel enthousiastere ouders die genieten van hun kinderen en de sfeer bij Dalto. Binnenkort gaan we met elkaar ook maar eens borreltje drinken.

Komende zaterdag om 9.00 uur speelt de F2 haar laatste wedstrijd in de zaal tegen opnieuw Hemur Enge. De medailles en de teambeker zijn al uitgereikt, maar aanstaande zaterdag zal de taart volgen. Iedereen is van harte welkom om onze kleine kanjers aan te moedigen. Wij willen jullie attenderen op de juichbewegingen van de kinderen! Juichen bij een doelpunt vonden de kinderen toch wel een beetje spannend dit seizoen. Op de training voor de kampioenswedstrijd is er daarom hard op geoefend en tegen Hemur Enge lukte dat heel goed. Er werd zelfs een ererondje door het team gelopen na afloop van de wedstrijd! Klasse trainsters! Tof dat jullie elke vrijdag en zaterdag weer voor onze kinderen klaar staan.

Wij kijken als ouders uit naar de tweede seizoenshelft op het veld.

Namens de ouders van de F2,
Edwin Wolswinkel

Gefeliciteerd namens Dalto!

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes