Winkelwagen (0)

Dalto E4 ongeslagen veldkampioen! 

Het Dalto E4 team is op het veld overtuigend kampioen geworden.

[av_gallery ids=’60336,60335,60334′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Na de één na laatste wedstrijd van de competitie waren er al voldoende punten behaald om het kampioenschap binnen te slepen. De laatste wedstrijd werd met schitterend zonnig weer thuis gespeeld tegen SDO.

De spelertjes gingen er vol voor om aan alle enthousiaste toeschouwers te laten zien dat ze de ware kampioen zijn. Anniek, Ilsa, Isabel, Josien, Linde, Ruby en Teun wisten de korf goed te vinden. Ze beloonden zichzelf door de wedstrijd met 14-0 te winnen.

Na de overwinning was het tijd voor de medaille uitreiking, de teamfoto en natuurlijk heerlijke taart! Via deze weg wil ik namens alle ouders de trainers, Bram, Sylke en Thijmen hartelijk danken voor hun inzet om alle kinderen elke week te trainen en te coachen. De kinderen hebben veel geleerd, veel plezier gehad en zijn klaar voor het nieuwe seizoen!

Foto’s en tekst: Arjan Bom

Ander nieuws

Livestreams Dalto/Klaverblad Verzekeringen (B1-C1-A3-4-3-8-6)

2 likes

Zaterdag Unitas – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

5 likes

Grote clubactie: We hebben geweldig nieuws!

1 likes

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes