Winkelwagen (0)

0 likes

Dalto kampioenen 2018

Dalto/Klaverblad Verzekeringen F1 kampioen!

Dalto F1 kampioen!
Klik voor vergroting

Zonder ook maar één puntje te morsen en met een straatlengte voorsprong, werd de F1 kampioen! Oh ja, wat te denken van het doelsaldo, gemiddeld werd met zeven doelpunten verschil gewonnen. Best goed dus onze jonkies!

Gefeliciteerd namens Dalto!


 

Dalto/Klaverblad Verzekeringen 4 kampioen!

Dalto 4 kampioen!

Het 4e moest zaterdag nog even aan de bak, met twee punten voorsprong op concurrent ASVD 2, moest in ieder geval nog een puntje gehaald worden tegen hekkensluiter Antilopen 2. Tenminste daar zag het er voor de wedstrijd nog naar uit. Maar ASVD 2 verloor, dus was het kampioenschap al binnen. De bikkels uit 4, dit seizoen spelend tegen louter tweede teams, pakten toch ook in de laatste wedstrijd nog de volle mep aan punten. Kampioen dus!

Gefeliciteerd namens Dalto!


 

Dalto/Klaverblad Verzekeringen A3 kampioen!

Dalto A3 kampioen!
Klink voor vergroting

De A3 liet zaterdag zien wie het meeste recht had op het kampioenschap. Medekoploper Midlandia A1 werd met 15-13 verslagen (uit werd het 13-13). Bij dat ene puntje dat de A3 liet liggen in Bunnik, bleef het. Kampioen dus, een mooi resultaat.

Op bovenstaande foto kun je achter de spelers, tussen de benen van Siem en Menno, iemand zien die klaar staat voor de sprong. Hieronder springt hij iedereen er uit.

Dalto A3 kampioen!
Klik voor een vergroting

Gefeliciteerd namens Dalto!


 

Dalto/Klaverblad Verzekeringen D2 kampioen!

Dalto D2 kampioen!
Klik voor een vergroting

Opnieuw was de D2 veruit het sterkste team in de poule. Alle wedstrijden werden gewonnen en voor de laatste competitiewedstrijd was dan ook al bekend dat het team van Nick en Nordin aan de taart mocht.

Gefeliciteerd namens Dalto!

Meer foto’s volgen nog…


 

Dalto/Klaverblad Verzekeringen B4 kampioen!

Dalto B4 kampioen!
Klik voor een vergroting

In de poule van de B4 waren de teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Maar liefst vier teams eindigden met hetzelfde puntenaantal op een gedeelde eerste plaats. Erg knap van de B4 dat het moest opnemen tegen drie B1-, één B2- en één B3-team.

Gefeliciteerd namens Dalto!


 

Dalto/Klaverblad Verzekeringen 8 kampioen!

Dalto 8 kampioen!
Klik voor een vergroting

Tijdens de wedstrijd werd duidelijk dat Victum 4 had verloren van Woudenberg 5, dat daarmee op gelijke hoogte kwam met Dalto 8. Het achtste was dus zeker van de gedeelde eerste plaats, maar winst of een gelijkspel zou ervoor zorgen dat die koppositie niet gedeeld hoefde worden. Tegenstander Antilopen ging echter met de punten aan de haal (13-19), maar echt getreurd werd er niet. Ook na een gedeeld kampioenschap smaakt de taart best lekker.

Gefeliciteerd namens Dalto!

 

 

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes