Winkelwagen (0)

0 likes

Dalto/Klaverblad Verzekeringen F1, kampioen!

Dalto F1 kampioen!

Zaterdag 13 oktober speelde Dalto F1 uit tegen Huizen F1. Het was de kampioenswedstrijd, wie won was dus kampioen. Dalto F1 was dit seizoen al goed bezig, er werd tot nu toe alleen maar gewonnen en ook vrij dik.

We mochten niet in onze gebruikelijke kleuren geel-zwart spelen omdat Huizen F1 ook geel was. Maar dat maakte voor de F1 niks uit.
Bij onze kampioenswedstrijd moesten we helaas Mike missen maar de andere zes F1-spelers waren er gelukkig wel.

Het was vanaf het begin al een spannende wedstrijd en zo is het ook de hele wedstrijd gebleven. Jens maakte voor ons de eerste twee doelpunten in de eerste helft. De ruststand was 3-2 in het voordeel van Huizen.

We waren in de rust tevreden over wat we aan het doen waren. We wisten wat er te doen stond en waren weer helemaal klaar voor de tweede helft.

De tweede helft scoorde Jens weer waardoor het gelijk werd. Daarna scoorde Sanna drie keer achter elkaar en stonden we met 3-6 voor. Het kampioenschap zag er weer goed uit voor ons. Huizen scoorde nog wel maar toen had Jens nog een antwoord daarop door te scoren. Daarna was de wedstrijd klaar en hadden we gewonnen met 4-7! De andere vier spelers, Isa, Loïs, Yke en Veerle hadden helaas niet gescoord maar wel heel goed verdedigd.
De F1 mag hartstikke trots zijn op wat ze tot nu toe hebben gepresteerd. Een team dat heel hard aan het groeien is en steeds beter wordt.

Na de wedstrijd kregen we ons kampioens-ijsje, wat we ook wel verdiend hadden en vertrokken we allemaal met lachende gezichten naar Driebergen terug.

Die woensdag erna had de F1 hun welverdiende kampioenstraining waar we alleen maar spelletjes hebben gedaan.
Vrijdag hebben we wel serieus getraind want zaterdag hadden we nog een wedstrijd. Maar na de training gingen we met z’n allen naar het clubhuis waar taart op ons stond te wachten en limonade. Ook kregen we zelfs allemaal een mooie gouden medaille. Zo werd het een mooi feestje.

Afgelopen zaterdag speelde de F1 de laatste wedstrijd op het veld en ook die wonnen ze! Zo is de F1 ongeslagen kampioen en mogen we na de vakantie de zaal weer in. De F1 speelt hartstikke leuk en wat ik al zei word de F1 per week beter en beter, om te genieten dus!

Ruth

Dalto F1 kampioen!

Dalto F1 kampioen!

Foto’s Jorrit Bergsma

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes