Winkelwagen (0)

0 likes

Dalto/Zhimble D1 kampioen!

Nienke schrijft hieronder een mooi verslag over onze kampioenswedstrijd, slechts één toevoeging heb ik: wat een geweldig team!!

Robin


Deze wedstrijd was een hele belangrijke wedstrijd van de zaalcompetitie. De wedstrijd was spannend, want als we deze wedstrijd  wonnen waren we kampioen en dan mochten we naar het Nederlands Kampioenschap. We moesten wel een stuk rijden. Helemaal naar Vriezenveen. Ondanks de lange rit zijn er toch veel supporters meegegaan. Dit vonden wij heel leuk. Super bedankt!

Het begin van de wedstrijd ging een beetje moeizaam. Na drie minuten stonden we al 2-0 achter. Gelukkig hadden we Xanne, die er twee achter elkaar in gooide. Daarna scoorden Jonas, Stijn, Inge en Jesper. Grote kans dat er toen een mooie dieptepass door Rick werd gegeven. We kregen ook nog één goal tegen. Toen was het rust met 3-6 als de stand.

Na de teambespreking in de rust kwamen we weer de zaal binnen en Robin viel van de tribune op de grond. Gelukkig was hij niet gewond. Nienke scoorde in de eerste minuut al een afstandsschot. Niet veel later kregen we er helaas twee tegen. Toen scoorde Iris, onze invaller, een doorloopbal en kregen we er nog één tegen. De stand was nu 6-8. In de laatste paar minuten werd Stijn nog gewisseld voor Dennis en werd Iris gewisseld voor Lonneke, onze andere invaller. We hebben deze wedstrijd gewonnen met 8-11.

Het kampioenschap hebben we gevierd met een duik, in onze Dalto kleren, in het zwembad dat naast de sporthal was. Na het zwemmen gingen we met blije gezichten weer terug naar Hoenderdaal!  Nu nog één wedstrijd thuis en dan het NK!!!

Nienke


[av_gallery ids=’16256,16257,16258,16259,16260,16261,16253,16254′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’8′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ custom_class=”]

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes