Winkelwagen (0)

Dalto zoekt trainers/coaches voor haar seniorenteams

Korfbalvereniging Dalto/Klaverblad Verzekeringen zoekt trainers/coaches voor haar seniorenteams (S5, S6, S7 en S8). De teams spelen op verschillende niveaus (R1K, R3K en breedte) en hebben verschillende samenstellingen van meer ervaren teams tot studententeams en teams die grotendeels bestaan uit overkomende junioren.

Wie zoeken wij?
Dalto is op zoek naar trainers/coaches die vooral enthousiast zijn. Je weet als trainer/coach een perfecte balans te vinden in het uitdagend maken van de trainingen waar de spelers met veel plezier aan willen deelnemen.

Jouw beschikbaarheid
Afhankelijk van het team wordt er één of twee keer per week getraind. Belangrijkste is: zie jij kansen in deze mooie uitdaging als trainer? Reageer dan zeker als je interesse hebt maar slechts beperkt beschikbaar bent, dan kijken we samen welke vorm en/of tijdsinvestering er mogelijk is.

Wat kunnen we bieden?
Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in een sportieve en korfbalkennisrijke omgeving. Het volgen van een korfbaltrainercursus behoort tot de mogelijkheden. Onderstaande reacties van enkele spelers en huidige trainer-coaches zeggen verder genoeg toch?

Casper (speler Dalto 8):
“Dalto 8 is een leuke, hechte en gezellige groep die ook buiten de lijnen veel met elkaar optrekt. Iedereen is en moet zich welkom voelen bij ons in het team. Wij mogen dan wel een breedteklasse team zijn, toch gaan wij met veel fanatisme de wedstrijd in en strijden wij voor de winst. Naast het korfballen doen wij ook veel voor de club. Zo hebben wij 5 jeugdtrainers, 4 scheidsrechters en wel 7 vrijwilligers in verschillende commissies. Wij zouden het leuk vinden als er iemand bereid is om ons volgend seizoen te trainen/coachen.”

Pauline (speelster Dalto 6):
“We zijn een jong, enthousiast en betrokken team. Die veel waarde hecht aan een trainer/coach. Sta jij voor plezier en succes?? Wordt dan zeker de trainer van Dalto 6!”

Hans (trainer-coach Dalto 7):
“Dalto 7 is een heerlijke groep jonge spelers van rond de 19/20 jaar. Ze zijn gemotiveerd, ze komen graag trainen maar ze willen nog liever wedstrijden spelen en als het kan winnen! Het is gewoon het leukste team om te mogen trainen en coachen.”

Reageren
Reageren kan door de te mailen naar de Technische Commissie (tc@dalto.nl). We nemen dan snel contact met je op.

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes