Winkelwagen (0)

Fiks 1 – Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1

Deze zaterdag de uitwedstrijd in Oegstgeest tegen Fiks. Zou het lukken om de punten mee te nemen naar Driebergen?

Dalto 2 gaf het goede voorbeeld door de wedstrijd met 10-16 te winnen waarna het eerste zich kon opmaken om het verlies van vorige week een goed vervolg te geven. Fiks had er zin in door al na enkele seconden de 1-0 van afstand er in te schieten. Dit bleek het sein voor een goede wedstrijd van hun kant. Fiks schoot met scherp en liep al snel uit naar 8-3. Dalto kon hier weinig tegen inbrengen. Het spel was slordig, er zat geen verrassing en agressie in en het schieten was niet best. De korf werd amper geraakt en de doelpunten bleven schaars.

Het aanwezige Dalto-publiek sprak dan ook over onsamenhangend spel. De ruststand was volledig terecht, 13-6.

Bij aanvang van de tweede helft kwam Quinty Stahli er voor Yoni in en werd Thijs vervangen door Kjell. De start was goed doordat Fleur al snel raak gooide maar daarna wist Fiks toch weer iets uit te lopen. Het spel werd wel iets beter dan in het eerst deel, maar mede doordat Fiks bleef mee scoren wist Dalto nooit echt dichterbij te komen en scorend was Dalto teveel afhankelijk van Mathijs.

Yannick kwam het aanvallende vak nog versterken en wist bij zijn eerste schot de korf te vinden. Doordat er van aanval werd gewisseld bleef zijn invalbeurt op dat moment tot enkele seconden beperkt, maar wat een mooie invalbeurt.

Ook de verschillende wissels die werden doorgevoerd brachten uiteindelijk niet het gewenste resultaat, al kwam Dalto iets terug wat resulteerde in een 19-14 eindstand. Helaas te weinig voor de punten waardoor op dit moment de 3e plaats op de ranglijst de plek is waar Dalto staat.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen KVA in Amstelveen. Om 14.30 uur zal Dalto 2 starten waarna om 16.00 uur Dalto 1 gaat trachten de punten mee te nemen naar Driebergen.

Doelpuntenmakers:
Mathijs 6, Fenna 3, Enza 2, Fleur 1, Mats 1, Yannick 1.

Pieter

• Naar het verslag op de site van Fiks > “Fiks zet tegen Dalto een verrassend resultaat neer.”

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes