Winkelwagen (0)

0 likes

In het AD: “Dalto blijft in ereklasse, maar zwaait Kris Boere uit”

De korfballers van Dalto komen ook volgende seizoen uit in de ereklasse. Met een 24-10 zege op NKC’51 verwenden de Driebergers het publiek tijdens het laatste thuisduel van dit seizoen.

Stan Bos

Halverwege leidde Dalto al met 13-2 en was de wedstrijd beslist. Coach Jesper Oele was zeer tevreden. “We zijn ergens mee bezig. De groep is gretig en scherp en eist het maximale van elkaar. Daar hebben we het veel met elkaar over.” Bij Dalto was Fleur Kroes met vijf doelpunten de topschutter.

Dalto moet het na de zomer doen zonder Kris Boere. De talentvolle korfballer kreeg een publiekswissel. Hij is toe aan een adempauze. “Het zit niet in de groep of in de club”, zegt Oele. “Kris wil even andere dingen doen, zoals wielrennen en zijn broer opzoeken die in Canada woont. We vinden het jammer, want we zien hem heel graag korfballen. Kris weet dat hij gigantisch welkom is bij ons”

Overige uitslagen:
Synergo-Oost Arnhem 18-22, DOS Westbroek-Sparta Zwolle 12-15, Tiel’72-OWO 13-15, NRC’22-SKF 13-20, Rohda-Tweemaal Zes 17-9, Victum-Amicitia 16-11.

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes