Kampioenen 2018-2019

Dalto-kampioenen

Dalto/Klaverblad Verzekeringen F1 kampioen!

Dalto F1 kampioen

Onze F1 is kampioen geworden! Ze hebben alle wedstrijden gewonnen. De spannendste was die tegen Huizen, vorige week zaterdag. Huizen hoopte kampioen te worden, had de taart al klaar staan, maar daar stak Dalto een stokje voor.

Goed gedaan, F1 en trainsters! Knap om te zien hoe jullie elke wedstrijd weer ietsje beter en geconcentreerder gaan spelen.
Het kampioenschap is natuurlijk gevierd: de taart smaakte heerlijk en de medailles zaten als gegoten!!!

Carla

Een uitgebreider verslag met foto’s volgt nog. . .

Gefeliciteerd namens Dalto!

Dalto/Klaverblad Verzekeringen E6 kampioen!

Dalto E6 kampioen

Dalto E6 kampioen

Foto Martine

Het was heel even wennen bij de E6, de eerste wedstrijd van het seizoen ging verloren, en hoe! Met maar liefst 9-0 won OVVO. Maar daarna ging het beter. Een week later hield de ploeg van Margot, Xanne, Jonas en Yoran zelf de nul én werd gewonnen. Ook in de resterende wedstrijden lieten de spelertjes zien dat ze snel leerden. Vijf van de zes duels werden gewonnen! Afgelopen zaterdag stond de taart al klaar en na de 0-5 winst in Westbroek, kon er worden aangeschoven. Fraaie baksels waren gemaakt door ouders van de E6 en E3. Dat smaakt naar meer!

Gefeliciteerd namens Dalto!

Dalto - kampioenstaarten

Dalto/Klaverblad Verzekeringen E3 kampioen!

Ook de E3 wist vijf van de zes wedstrijden te winnen. Fortissimo E3 was de concurrent. Zij wonnen op De Woerd met 10-0 en dat kwam wel even aan. Gelukkig werden de andere wedstrijden gewonnen en konden de coaches Tycho en Douwe, met de spelers ook aan de taart.

Dalto E3 kampioen

Foto Werner

Gefeliciteerd namens Dalto!

Dalto/Klaverblad Verzekeringen D2 kampioen!

Ook de spelers van Nordin, Ivo en Nick wisten vijf van de zes wedstrijden te winnen. Alleen van de nummer twee, SKF D3, werd verloren. Maar die 6-2 in Veenendaal werd een week later behoorlijk recht gezet met een 14-3 overwinning. Ook in de andere wedstrijden trok de D2 aardig van leer, zodat het doelsaldo in de kampioenswedstrijd opliep naar plus 41 (58 voor, 17 tegen).

Dalto D2 kampioen

Gefeliciteerd namens Dalto!

Dalto/Hotel Bergse Bossen B2 kampioen!

Ook de B2 had SKF als concurrent, maar na de 9-7 winst van afgelopen zaterdag op de ploeg uit Veenendaal, kan de ploeg van Patrick en Thijs niet meer worden ingehaald. Ook hier een mooi doelsaldo van plus 22 (57 voor en 34 tegen). Lees ook het verslag van de kampioenswedstrijd.

Dalto B2 kampioen

Gefeliciteerd namens Dalto!

Dalto/Klaverblad Verzekeringen A5 kampioen!

Ook bij de A5 was SKF de grote concurrent. Zodanig zelfs dat er aan het eind het kampioenschap gedeeld werd. Beide ploegen speelden twee keer gelijk en verloren éénmaal. Dat leverde voor beide acht punten op na zes duels. Dankzij een aanmerkelijk beter doelsaldo van plus 30 (74 voor en 44 tegen) prijkt Dalto A5 aan het eind van deze najaarscompetitie fier aan kop! Spelers en coaches Nathalie, Menno en Alex, gefeliciteerd!

Dalto A5 kampioen!

Foto Harm-Jan Wijnholt. Klik voor vergroting.

Gefeliciteerd namens Dalto!