Winkelwagen (0)

Kangoeroe Klup superleuk voor kinderen tussen 3 en 5 jaar

Onder leiding van een aantal enthousiaste jeugdleden met oudere begeleiding wordt het steeds drukker bij de kangoeroe training.

Een actief en gezellig uur waarin de kinderen kennismaken met verschillende aspecten van het korfbalspelletje maar ook in het samenspelen.

Er wordt altijd geopend met een leuk tik spel, een actieve dans of een andere opening waarin de kinderen warm worden.

Daarna gaan de kinderen in een circuit uiteen. Er wordt geoefend met het gooien en vangen, het mikken, het schieten op de korf maar ook zijn de kinderen aan het klimmen en klauteren.

Aan het einde van de training is er een gezamenlijke afsluiting en helpen de kinderen met opruimen.

Lijkt het jullie ook leuk om je kind kennis te laten maken met korfbal en het actief bezig zijn in een groep van jongens en meisjes, en is u kind tussen de 3 en 5 jaar, kom dan gerust een keer meedoen: zaterdag tussen 10.00 -11.00 uur.

[av_gallery ids=’58843,58844,58846,58845′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

[av_hr class=’invisible’ height=’5′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Tessa

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes