Winkelwagen (0)

17 likes

PERSBERICHT: Noa Kapteyn naar Dalto

Driebergen, 10 juni 2024
Foto: Marco Spelten, korfbalfoto.nl

Noa Kapteyn, een late versterking voor het seizoen 2024|2025

Noa Kapteyn (25), nu uitkomend voor Oost-Arnhem, is een directe versterking voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Noa startte haar korfbalcarrière in Wageningen en maakte een overstap naar Oost-Arnhem. Nu, 5 seizoenen later, verruilt ze het blauw en wit voor het geel en zwart. Daarmee ziet ze af van een overstap naar KCC/CK Kozijnen.

Noa over haar overstap:” Het is misschien wat vreemd om zo laat in het seizoen nog te kiezen voor een andere club dan ik eerder had aangekondigd (KCC red.), maar ik merkte dat ik begon te twijfelen. Toen ik Bastian (van Essen) vervolgens sprak over het plan van Dalto, werd ik direct enthousiast. Ik rijd drie keer in de week vanuit Rotterdam, waar ik mijn PHD volg aan het Erasmus, naar Driebergen en dan moet je ook echt plezier halen uit het korfbal. Ik kijk er naar uit om in het geel en zwart te spelen en te gaan voor het hoogst haalbare.”

Wendy Kroes, bestuurslid technische zaken: “Als een speelster met de kwaliteiten van Noa zich zo laat nog aandient, is dat een absolute buitenkans en daarom wilde wij daar snel op anticiperen. Het is natuurlijk gaaf dat spelers en speelsters het zien zitten in het plan van Dalto en dat ze daar onderdeel van uit willen maken, maar het is natuurlijk helemaal bijzonder dat spelers al ambassadeur zijn, terwijl ze zelf de overstap nog gaan maken en dan doel ik natuurlijk op Bastian van Essen. We heten Noa van harte welkom en gaan ervan uit dat ze zich snel thuis gaat voelen binnen de Dalto familie”.

Afgelopen zaterdag speelde Dalto/Klaverblad Verzekeringen de laatste wedstrijd van het seizoen. In Arnhem werd met 15-23 gewonnen van Oost-Arnhem. De voorbereiding op het nieuwe seizoen van de Driebergenaren start op 17 augustus.

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

0 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes