Winkelwagen (0)

S-team trapt het seizoen af!

Doe je ook mee?

We kunnen als S-team terugkijken op een mooie start van het veldseizoen afgelopen zaterdag. Er waren maar liefst twintig wedstrijden die zelf gefloten moesten worden. Dat was een behoorlijke uitdaging, maar met de hulp van buitenaf en de inzet van ons S-team (tot wel drie/vier wedstrijden per scheidsrechter) lukte het.

Daarnaast mocht het begeleidingsteam hun nieuwe outfit in ontvangst nemen. Voor iedereen zijn zij dit seizoen weer herkenbaar met op de achterkant van het jack: ‘Coach scheidsrechters’.

Dalto Begeleider scheidsrechters - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Zoals gezegd, afgelopen zaterdag was een behoorlijke uitdaging. Komend seizoen wordt het dat ook voor de Arbitragecommissie en het S-team. Een aantal scheidsrechters is de afgelopen twee seizoenen gestopt en een aantal scheidsrechters is geblesseerd, gaat op reis of begeleidt dit seizoen ook een team. En dat terwijl we aan de andere kant veel meer teams actief hebben in de competitie. Dat betekent dat we weer op zoek zijn naar versterking. Dat doen we door actief Dalto’ers te benaderen, maar ook via deze weg roepen we jullie graag op om te bekijken of je een steentje kunt bijdragen. Het is immers vervelend als jouw wedstrijd niet door kan gaan omdat er geen scheidsrechter beschikbaar is. Laat ons vooral weten als je meer informatie hierover wil! Schiet bijvoorbeeld op zaterdag een van onze begeleiders Ron, Chiara, Gijs of Wouter even aan, zij vertellen je graag hoe je scheidsrechter kunt worden en wat je daarbij van de Arbitragecommissie mag verwachten.

Namens de Arbitragecommissie
Robin Meerman

Ander nieuws

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes

Verkoop D-side Hoodie / T-Shirt

3 likes

AD: Interview met Mathijs den Ouden

4 likes

Dalto/Klaverblad Verzekeringen tankt vertrouwen tegen Oost-Arnhem

9 likes