Winkelwagen (0)

9 likes

Schoolkorfbaltoernooi Dalto Klaverblad Verzekeringen weer succes.

Spannend of het droog zou blijven en uiteindelijk geslaagd toernooi!

Dalto 2024 schoolkorfbal 5 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Afgelopen woensdagmiddag 22 mei werd bij Dalto Klaverblad Verzekeringen het 56e schoolkorfbaltoernooi georganiseerd. Na eerdere warme edities was het tot de dag van te voren spannend of het niet een verregend toernooi zou worden. Op de dag zelf was het droog met een prima temperatuur en verscheen in de middag zelfs een zonnetje. Al snel waren rond half 2 alle beschikbare velden overgenomen door krioelende, lachende en fanatieke kinderen. In totaal deden 575 kinderen mee met het toernooi. Deze editie speelde groep 3 ook al een partijtje korfbal, zonder punten, dus puur voor het plezier. 

De scheidsrechters en spelbegeleiders bestonden hoofdzakelijk uit eigen jeugdspelers van Dalto. Waarvan sommigen maar liefst 4 wedstrijden achter elkaar floten. Zeker iets om trots op te zijn. En best een uitdaging vooral voor degenen met weinig ervaring, enthousiaste en soms iets te fanatieke ouders aan de zijlijn. Zonder ruim 40 vrijwilligers kon het niet zo’n mooi toernooi worden. Tegen 17 uur werden de finales gespeeld. Eén finale eindigde met gelijkspel en moest worden beslist door het nemen van stafworpen. De winnaars bestonden uit:

Winnaar groep 4: Uilenburcht C2

Dalto 2024 schoolkorfbal 38 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Winnaar groep 5/6: Uilenburcht B4

Dalto 2024 schoolkorfbal 43 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Winnaar groep 7/8: De Kring A1

Dalto 2024 schoolkorfbal 46 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

 

Rest ons dank aan alle vrijwilligers, Klaverblad Verzekeringen en voor de financiële bijdrage van het Lokaal Sportakkoord Utrechtse Heuvelrug. Kinderen die enthousiast zijn geworden, kunnen zich voor 3 keer gratis meetrainen aanmelden via tc@dalto.nl met vermelding van naam en geboortedatum.

En wil je dan gaan korfballen, omdat Korfbal echt de leukste sport in de regio is?! Meld je dan vóór 17 juni aan, via de aanmeldknop [Lid worden] op de website van Dalto Klaverblad Verzekeringen (www.dalto.nl).

Tekst: Heidi de Kam 

Foto’s: Hans Bömer

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes