Winkelwagen (0)

Speciaal Korfbal, meehelpen af en toe is top!

Speciaal Korfbal Dalto

Beste Dalto’ers,

Na een heerlijke zomervakantie (met wat minder weer) is het weer tijd om te gaan starten met de trainingen en wedstrijden. Ook de spelers en trainers van het Speciaal Korfbal staan te popelen om weer te beginnen. Afgelopen seizoen was het steeds een gepuzzel om het trainersrooster voor deze groep rond te krijgen. Mede dankzij verschillende leden en ouders is dit toch gelukt. Nog hartelijk dank daarvoor!

Om het Speciaal Korfbal wat meer met de tijd mee te laten gaan en effectiever te laten verlopen hebben wij samen met de TC een nieuw format bedacht met als doel ook de Speciaal Korfballers de optimale Dalto-beleving te bieden (want wie wil dat nou niet!?).

Plan van aanpak

We willen aankomend seizoen aan de hand van helpende handen ons trainersrooster rond krijgen. We maken een WhatsApp-groep aan met leden van de B1-2, A1-4 & senioren. In deze WhatsApp-groep doen we, waar nodig, een oproep of er mensen zijn die kunnen helpen. Op deze manier hopen we een groter publiek te bereiken dat kan helpen. Ook vinden de spelers dit onwijs leuk. Vaste gezichten zijn heel fijn maar nieuwe Dalto’ers zijn soms nog veel interessanter 😊

Denk je nu dat lijkt mij heel leuk en ik heb af en toe best wel tijd op zaterdagmorgen (bijv. 1x in de maand of 6 weken), dan horen wij dat ook heel graag.

Wat wordt er van je verwacht?

Als je komt helpen wordt er van jou verwacht dat je actief met een aantal jongvolwassenen aan de slag gaat. De trainingen zijn al voorbereid (zo niet, om welke reden dan ook, liggen er altijd trainingsideeën in de Speciaal Korfbal kast!), zodat je je volle aandacht voor de spelers hebt. Daarnaast heb jij als hulp NOOIT de volledige verantwoording over de groep, er is altijd iemand van de vaste trainers bij.

Je zult voornamelijk met een klein groepjes spelers aan de slag gaan met de oefeningen die op voorhand zijn bedacht. Voeg aan dit recept vooral je eigen sausje toe, dat maakt het juist leuker voor de spelers!

Praktische informatie

Het Speciaal Korfbal-team bestaat dit jaar uit acht spelers met gevarieerde ‘specialiteiten’. Iedere zaterdag van 11.00 tot 12.00 trainen wij. Op het veld trainen we op veld 2 en in de zaal in hal 3.

Heb je nog vragen of wil je meer weten stel ze aan Quinty Schild (06 – 51 38 45 61).

Tot ziens op één van de zaterdagochtenden in dit seizoen.

Als we het doen, doen we het met z’n allen. Zo maken wij er voor iedereen een leuk seizoen van maken en vele handen maken licht werk!

Groeten,
Team Speciaal Korfbal

Namens Dalto bedankt!

 

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes