Winkelwagen (0)

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Trainer-coaches volgend seizoen
We zijn blij om te kunnen melden dat een aantal trainer-coaches zich heeft gemeld voor de teams die nog geen begeleiding hadden. Bij Dalto 3 en 4 wordt de staf versterkt met Jan Wielinga en Mathieu van Leeuwen, afkomstig van Fortissimo. Ook voor een aantal jeugdteams was er goed nieuws. Zo meldden Arie Rodenburg en Bas Jelier (vader van Benthe) zich afzonderlijk van elkaar op dezelfde dag en staan zij volgend seizoen samen voor de B3. Ook de C3 wordt begeleid door een ouder, Barbara van der Aa (moeder van Sylke). De trainingen werden de afgelopen tijd verzorgd door onze juniorenselectie, maar voor dit team zijn we nog wel op zoek naar een vaste trainer, dus laat vooral weten als je interesse hebt. De combinatie van ouder en (niet-)spelende (jeugd)leden zien we ook bij de D3 en dat is heel mooi! Voor Dalto 6 en 8 zijn we nog specifiek op zoek naar iemand die op zaterdag de coaching op kan pakken. Laat vooral weten als dit iets voor je is.

Traject Wie is de Dalto’er?
Onlangs stond op de website al een bericht (‘Kom laat je horen!‘) over het vervolg van Wie is de Dalto’er? We gaan graag met alle Dalto’ers in gesprek over wat onze kernwaarden zijn, met andere woorden: wat vinden we belangrijk binnen onze vereniging? Hiervoor hebben we inmiddels twee avonden gepland: donderdagavond 1 (spelers/trainer-coaches) en 8 (ouders/niet-spelende leden) juli 2021. De input van jullie gebruiken we voor het schrijven van een technisch beleidsplan. We benadrukken nogmaals dat het belangrijk is om jouw stem te laten horen. Heb je je niet opgegeven? Je kunt altijd nog een mail sturen naar tc@dalto.nl.

Wisseling van de wacht
De Technische Commissie gaat in haar huidige samenstelling volgend seizoen door, op een paar kleine wijzigingen na. Marleen Brouwer en Paul van de Griendt verlaten de Technische Commissie. Zij hebben de afgelopen seizoenen veel werk verricht waar we hen dankbaar voor zijn! Paul is opgevolgd door Arthur van der Poel en Edwin Wolswinkel. Zij zijn samen verantwoordelijk voor Dalto 1 en 2. Binnenkort, als we het afgelopen seizoen evalueren, kijken we naar de opvolging van Marleen. Ook bij de jeugdcoördinatoren zijn er wisselingen van de wacht. Marlies van Dijk en Esther Rietdijk-Brouwer worden opgevolgd door Jolanda Zuijdendorp, moeder van Anna Lou uit de E3. Zij neemt de rol van coördinator bij de F- en E-jeugd van hen over. Via deze weg willen we Marlies, Esther, Paul en Marleen bedanken voor hun inzet!

Namens Dalto bedankt!

Namens de Technische Commissie

Marleen Brouwer en Anke Visser

Ander nieuws

Hemelvaart toernooi 2024

3 likes

Barhelden gezocht: er staan nog diensten open!

3 likes

Toernooien 2024

0 likes

Alle C-teams voorzien van trainers!

32 likes