Winkelwagen (0)

Update van het S-team

Het S-team heeft afgelopen veldcompetitie al 56 competitiewedstrijden bij Dalto gefloten. Daarnaast zijn er ook ruim twintig wedstrijden bij andere verenigingen gefloten en beoordeeld om aan onze arbitrageverplichting vanuit het KNKV te voldoen. Wat gebeurde er verder?

Nieuwe scheidsrechters aan de slag!
Afgelopen zaterdag floot Julia (S8) haar eerste wedstrijd en twee weken eerder deed Renske (C3) dat. Zij konden zich daarbij voorbereiden met de nieuwe flyers met informatie voor beginnende scheidsrechters die we ontwikkeld hebben. Fijn dat we twee nieuwe scheidsrechters mogen verwelkomen binnen het S-team!

D3S 9285 Renske scaled - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen
Eerste wedstrijd van Renske: Dalto E4 – Synergo E4.

Voldoen aan onze arbitrageverplichting
Op grond van onze arbitrageverplichting vanuit het KNKV moeten we een behoorlijk aantal wedstrijden fluiten en/of beoordelen bij andere verenigingen. Als we dat niet doen, krijgen onze seniorenteams punten in mindering en moeten we een extra financiële bijdrage aan het KNKV betalen. Onze eigen KNKV-scheidsrechters- en beoordelaars zetten zich hier wekelijks voor in en gelukkig kregen we hierbij hulp van Tweemaal Zes uit Maartensdijk. Zij floten of beoordeelden de afgelopen weken tien wedstrijden voor ons, erg fijn! We zijn daardoor goed op weg om punten in mindering voor onze seniorenteams voor seizoen 2024/2025 te voorkomen.

Wisseling van de wacht
Eind vorig seizoen heeft Ron (Spruit) aangegeven dat hij zich meer wil richten op het begeleiden van de scheidsrechters op de zaterdag en dat hij zijn andere werkzaamheden graag wil overdragen. Vanaf begin dit seizoen vervult Carel (Wielinga sr.) daarom de functie van voorzitter van de Arbitragecommissie.

Wie versterkt het S-team?
Door een aantal blessures, opzeggingen, scheidsrechters die zijn gaan coachen en een scheidsrechter die op reis gaat, zijn we op zoek naar versterking van ons S-team. Lijkt het je leuk? Spreek vooral een van ons aan! Schiet bijvoorbeeld op zaterdag een van onze begeleiders Ron, Chiara, Gijs of Wouter even aan, zij vertellen je graag hoe je scheidsrechter kunt worden en wat je daarbij van de Arbitragecommissie mag verwachten.

Namens de Arbitragecommissie

Robin

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes