Winkelwagen (0)

Verslag Dalto/Klaverblad Verzekeringen – Synergo

Deze zeer zonnige dag de thuiswedstrijd tegen het Utrechtse Synergo. Een wedstrijd waar de tegenstander al geruime tijd naar uitzag.

Verslag: Pieter Keuning
Foto: Marco Spelten

Het begin van de wedstrijd was nog wennen, over en weer aanvallen waarbij het verdedigende vak met Fenna, Quinty, Kris en Joost het goed dicht wisten te houden en dan toch bij de derde aanval van Dalto wist het aanvalsvak, Fleur, Lotte, Mathijs en Gideon, de score te openen door een doorloopbal van Lotte, al snel gevolgd door nog een doorloopbal van haar 2-0.

Via een benutte stip en een afstandsschot wist Synergo gelijk te komen en namen zelfs een voorsprong, 2-3. Hierna bleek dan toch dat het verschil in niveau duidelijk werd. Dalto liep door Mathijs, en Fenna (2x) uit naar 5-3 en na een gemiste stip van Synergo, die de korf niet eens raakte, tekende Lotte met wederom een doorloopbal de 6-3 aan.

Na een raak geschoten stip van Synergo nam Dalto verder afstand door Quinty (2x) en Gideon, waarna Synergo nog een stip wist te missen, direct gevolgd door een rake stip. Joost en Quinty wisten nog te scoren en vlak voor rust scoorde Synergo nog waardoor de ruststand 11-6 op het bord verscheen.

Dalto wist na rust de draad weer op te pakken en bracht de stand via Mathijs, Kris en Quinty op 14-6. Na de 14-7 van Synergo maakte Lotte haar vierde doorloopbal en kwam Rene in het veld voor Kris. In de daarop volgende aanvallende actie maakte Fenna de 16-7 en na 2 doelpunten van Synergo brachten Mathijs, via een stip, en wederom Fenna van afstand de stand naar 18-9.

Hierop volgden enkele wissels: Anne Dorsman voor Lotte, Yoni voor Quinty en Kjell voor Joost. Synergo maakte gretig gebruik van al deze wissels door de 18-10 te scoren, waarna Mathijs de 19-10 erin legde.

Na de 19-11 van Synergo was het slotstuk van deze wedstrijd een heerlijke combinatie tussen Kjell en Rene waarbij laatstgenoemde de eindstand op 20-11 zette.

Doelpuntenmakers:
Fenna 4x, Quinty 4x, Lotte 4x, Mathijs 4x, Joost 1x, Kris 1x, Gideon 1x, Rene 1x

Volgende wedstrijd zaterdag 25 mei 2024:
Aanvang 17.40 uur: LDODK/Rinsma Modeplein 2 – Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2 te Gorredijk;
Aanvang 16.30 uur: Synergo 1 – Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 te Utrecht

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes