Winkelwagen (0)

0 likes

Afronding seizoen 2022/2023

Afronding in huidige teamindeling
Op zaterdag 17 juni is de laatste competitiedag. We willen de teams daarna nog de mogelijkheid geven om het seizoen leuk met elkaar af te sluiten. Daarom wordt er op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 juni nog getraind in de teamindeling zoals die voor het huidige seizoen geldt.

Start in nieuwe teamindeling
Vanaf donderdag 22 juni wordt getraind in de nieuwe teamindeling zoals die geldt voor seizoen 2023/2024. De teamindeling en een aangepast trainingsrooster volgen deze week. Deze week worden ook nog de namen gepubliceerd van veel trainer-coaches. Voor zover er teams zijn die (nog) geen trainer-coach hebben, wordt daarvoor wat geregeld.

Een aantal aanvullingen daarop:

E- en F-jeugd
De E- en F-jeugd zullen nog één keer met de hele groep een training krijgen op woensdag 28 juni. Op vrijdag 23 juni en vrijdag 30 juni zullen de E- en F-jeugd niet trainen (respectievelijk in verband met de opbouw van het NK en het Daltokamp). In de week voor de zomervakantie zijn er geen trainingen voor de E- en F-jeugd.

D-jeugd
De D-jeugd traint op vrijdag 23 juni voor het eerst in de nieuwe samenstelling. Daarna volgt nog één training op woensdag 28 juni. Vrijdag 30 juni zijn er geen trainingen in verband met het Daltokamp en ook in de week voor de zomervakantie wordt er door de D-jeugd niet meer getraind.

C-, B- en A-jeugd
De C-, B- en A-jeugd trainen op donderdag 22 en vrijdag 23 juni (in afstemming met de trainers met uitzondering van de A1/A2) voor het eerste in de nieuwe samenstelling. Daarna trainen zij nog twee weken door tot en met vrijdag 7 juli. Alleen op vrijdag 30 juni zijn er geen trainingen wegens het Daltokamp. Over de selectieprocedure bij de B1/B2 en A1/A2 worden de spelers geïnformeerd via de trainers, de Technische Commissie kijkt daar op de achtergrond bij mee.

Senioren
Vanuit de TC wordt contact opgenomen met de seniorenteams om de trainingsbehoefte te inventariseren, zodat dit kan worden afgestemd met de Kantinecommissie.

Start seizoen 2023/2024
Binnenkort volgt een jaaragenda voor de start van seizoen 2023/2024.

Namens de Technische Commissie

Robin Meerman

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes