Winkelwagen (0)

Autowassen en pizza’s, goeie combi!

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_gallery ids=’10213,10214,10216,10215,10218,10211,10212,10217′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Zaterdagmiddag kon je vanaf één uur terecht om je auto weer toonbaar te laten maken in de autowasstraat bij het Daltoveld. Maar omdat er al vroeg liefhebbers voor een soppige spons en koude straal waren, werd al voor twaalven gestart.

Er was af en toe, net als bij een professionele carwash, een korte wachttijd maar dat mocht de pret niet drukken. Een gezellig praatje tussen de wachtenden, prima muziek en natuurlijk een lekker temperatuurtje, maakten dat iedereen zich goed vermaakte.

Het doel van de schoonmaakactie was natuurlijk om weer wat geld te verdienen voor onze nieuwe kantine. Dat is prima gelukt. De opbrengst was € 364,50.

Aan het eind van de startdag van de selectie, zorgden ook de selectiespelers ervoor dat er weer wat geld in het laatje kwam. Als een goed op elkaar ingespeelde pizzabakkerij werden aan de lopende band pizza’s gefabriceerd, gesneden en geserveerd. Om de paar minuten kwam er weer een nieuw pizzapuntje voorbij. Een mooie start van het seizoen en met een netto opbrengst van € 962,50 natuurlijk een geweldig resultaat.

Mooie initiatieven en mooie resultaten!
Totaal vandaag in de ‘pot’ € 1.327,-.

prima gedaan!

 

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes