Winkelwagen (0)

0 likes

Beachkorfbaltoernooi Henschotermeer wederom een succes!

Tekst: Arjan
Foto’s en filmpje: Arjan en Anouk

Terwijl bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen zaterdag 24 juni de NK finales voor veldkorfbal gespeeld werden was Dalto D1, naast andere Dalto-teams, aanwezig op het Beachkorfbaltoernooi bij het Henschotermeer. Korfbalclub Woudenberg had het toernooi weer perfect georganiseerd en de locatie van het Henschotermeer was weer zonovergoten!

Voordat de eerste wedstrijd gespeeld werd, nam het team al een welkome verkoelende duik in het water. Dalto D1 sleepte vorig jaar al het kampioenschap binnen. Zou het dit jaar weer lukken met OVVO D1, Sparta D1, Woudenberg D1 en Unitas D1 in de poule?

Al snel had Dalto D1 de smaak te pakken, waren de spelers niet bang om in het mulle zand voor de bal te duiken en vloog de bal geregeld op fraaie wijze in de korf. Er werd flink geoefend om te scoren via de uitdagende “under the bridge” methodiek en met succes! De eerste zes wedstrijdjes werden overtuigend gewonnen. De tweede wedstrijd tegen Unitas D1 moest er hard gewerkt worden om de winst (9-8) uiteindelijk binnen te slepen door het winnende punt in het fluitsignaal te maken. Het team van Woudenberg D1 was zeer gemotiveerd om een keer te winnen van Dalto D1. De tweede wedstrijd tegen Woudenberg werd dan ook nipt verloren met 6-5.

Na zeven gewonnen en ÊÊn verloren wedstrijd wisten Floris, Hidde, Jens, Lotte, Lucas, Ruben, Sanna, Trijntje, Veerle en Yke onder de bezielende coaching van Dennis en Rosanne het kampioenschap te veroveren.

Arjan Bom,
Teammanager Dalto D1

[av_gallery ids=’60468,60466,60467′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes